AMP Reklam kodu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

laleyuksel

Üye
Üye
16 Eki 2019
5
3
3
Merhaba arkadaşlar benim öğrenmek istediğim konu amp reklam kodunu sitemde nereye eklemem gerekiyor. Normal reklamlar sitemde şu an yayınlanıyor ama amp yükledikten sonra reklamlar görünmemeye başladı. Wordpress admin panel kullanıyorum. daha önce verilen adsense reklam kodunu eklediğim gibi amp kodunu da ekledim ama yine de görünmüyor. Bileşenler bölümünde özel html kodu ekle denilen yere yapıştırdım ama olmadı. ( daha önce verilen normal adsense kodunu da bu şekilde yaptım onda sorun yok reklam gösteriliyor, sadece amp sayfalarında reklam çıkmıyor.) Şimdiden tşk ederim.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba arkadaşlar benim öğrenmek istediğim konu amp reklam kodunu sitemde nereye eklemem gerekiyor. Normal reklamlar sitemde şu an yayınlanıyor ama amp yükledikten sonra reklamlar görünmemeye başladı. Wordpress admin panel kullanıyorum. daha önce verilen adsense reklam kodunu eklediğim gibi amp kodunu da ekledim ama yine de görünmüyor. Bileşenler bölümünde özel html kodu ekle denilen yere yapıştırdım ama olmadı. ( daha önce verilen normal adsense kodunu da bu şekilde yaptım onda sorun yok reklam gösteriliyor, sadece amp sayfalarında reklam çıkmıyor.) Şimdiden tşk ederim.

Merhaba @laleyuksel

Wordpress için amp uyarlama işlemlerinde destek alabileceğim platforma buradan erişebilirsin. Konu hakkında çok detay bilgim bulunmadığı için yanlış yorum yapmak istemiyorum. Forum ekip üyelerimizin bilgisi olanlar da katkı sağlayacaklardır.

@Mustafa @CetinbasCihat @Cihat Özgen @Bayram Şenakar @Sezgin Güler ve ismini sayamadığım değerli arkadaşlarım sizlerin fikirlerini de rica ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
Merhaba

Amp reklam eklemek için amp ayarlarından Advertisement
ayarlarından ekleye bilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster