Amp site

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Blogger siteme amp tema yüklediğimde reklam kodumu nereye yerleştireceğim?

Merhaba,

Blogger için AMP desteği resmi olarak henüz gelmedi diye biliyorum. Bazı template hazır uygulamalarda yapıldığını duydum ancak ne kadar sağlıklı çalışır bilemiyorum. Konu ile ilgili detaylı bilgiyi amp.dev sitesinden edinebilirsiniz.

Reklam koduna gelince ise, standart otomatik reklam kodunu ekleme metodu ile yapmalısınız. Google bot sadece o alanı kontrol edecektir.

Buradan gerekli testleri yapabilirsiniz.

Kolaylıklar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR

gravty7

Üye
Üye
12 Nis 2020
2
0
1
Yardımınız için teşekkürlerimi sunuyorum, sitem uzun süredir açmama rağmen son 2 haftadır covid-19 nedeniyle sitem incelenmiyor. Acaba www.ikikutupekvator.com siteme bakıp, blog sayfamın kabul edilebilirliğini analiz etme şansınız varmı ? 31 makalem yayında sayfam ocak ayından beri aktif. Şimdiden Teşekkürler.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Yardımınız için teşekkürlerimi sunuyorum, sitem uzun süredir açmama rağmen son 2 haftadır covid-19 nedeniyle sitem incelenmiyor. Acaba www.ikikutupekvator.com siteme bakıp, blog sayfamın kabul edilebilirliğini analiz etme şansınız varmı ? 31 makalem yayında sayfam ocak ayından beri aktif. Şimdiden Teşekkürler.

Rica ederim. Makalelerinizi özenle ve hızlı bir şekilde, tamamen özgün olarak arttırın, beraberinde web yöneticisi kalite yönergelerini inceleyin durum değişecektir. Şu an trafik değerleriniz sıfır değerdedir.

trafik sıfır-1.JPG

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR