Amp Sitemde Reklam gözükmüyor.

cemsid

Üye
Üye
29 Kas 2020
6
3
3
Selam. Arkadaşlar wordpressin kendi olan AMP uygulamasını kullanıyorum. Kendi uygulamasında amp reklam kodu eklemek için yer yok. Bende kodu manuel olarak eklemiştim. Reklamlar gözüküyordu. Daha sonra gözükmemeye başladı. 2 şey yaptım.
1. Sitemi www.benmelegim.com degilde benmelegim.com yaptım. Www sildim.
2. Adsense reklamlarında 2 reklam vardı birisini sildim. Size kodların yazıldığı heder.php kısmını da atıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim Screenshot_2020-11-29-10-42-49-420_com.android.chrome.jpg Screenshot_2020-11-29-10-43-03-688_com.android.chrome.jpg

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Google Site Kit kullanıyorsunuz değil mi yoksa kodları kendiniz mi yapıştırdınız? Google Site Kit eklentisi Tüm kodları siteye doğru biçimde ekler.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Siteniz onay aldı mı? veya bir ihtar var mı diye kontrol edermisiniz? ve ss ler atabilirseniz adsense hesabındaki her panelin bir kontrol edelim birlikte

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

hlsbhr

Üye
Üye
24 Ağu 2022
1
0
1
Selamlar, benim web sitemin amp sürümünde son birkaç haftadır yazı içi reklamlar çıkmıyor. Kod ekli herşey tamam ama sadece amp sürümünde sayfanın en alt kısmında bir tane reklam çıkıyor. Yazı içindeki reklamlar çıkmıyor. Normal sürümünde sorun yok.
Yardımcı olur musunuz?
Site link amp