Daha önceden açmış olduğum çok konu vardı fakat hiçbir şekilde hala çözüme kavuşmuş değil . 18 yaşıma geldim yani ortada herhangi bir sorun kalmış değil hesabımın tekrardan aktif edilmesini talep ediyorum yaklaşık 7-8 aydır bekliyorum ve para kazanmam hala kapalı ....
Eski Konular :
adsenseturkiye.com.tr
adsenseturkiye.com.tr
adsenseturkiye.com.tr
adsenseturkiye.com.tr
Eski Konular :

Google Adsense hesabımdaki sorun hala devam ediyor
Bundan önce de konu açtım fakat kimse konuya cevap vermedi . Uzun süreli olan geri bildirim aşamasını bekledim fakat kaç aydır para kazanmam kapalı durumda . En azından bir yetkili geri dönerek bilgilendirme yaparsa sevinirim . Yusuf Bey ile en son konuştuğumuzda ortalama 2 ay içinde cevap...

Yaklaşık 2 Aydır Beklemedeyim
Yusuf Bey ile konuştuğumuz zaman 2 ay içerisinde tekrardan google adsensedeki bloke drumumla ilgilenip adsense geri bildirimiyle düzeltilebilecek olan hatam için hala beklemedeyim eskiden açmış olduğum taleplerin linklerini de buraya bırakıyorum en geç 2 ay içinde cevap verilir probleminiz...

Hesabım Hala Kapanmıyor
Dün bu başlık altında Eren Bey'in dediği her şeyi yaptım fakat problemim hala devam etmekte hesabım hala kapanmış değil

Google Adsense Hesap Kapatamama
Google Adsense'de kimlik doğrulama hatası almıştım ve bundan kaynaklı hiçbir işlem yapamıyorum . Bulabildiğim tek yöntem hesabımı silerek sıfırdan başlamak fakat bunu yaparken de hata alıyorum hataları aşağıya fotoğraf şeklinde bırakıyorum . Yaklaşık 3-4 aydır makale tarzı yazılar yazıp yardım...