@Bayram ŞENAKAR ve
@oxopage hocalarıma katkılarından ötürü teşekkür ediyorum.
Evet bayram hocamız sizi defalarca bilgilendirmişti bu konuda sorununuz geçersiz trafik oluşturuyorsunuz veya buna sebebiyet verecek bir şeyler yapıyorsunuzdur.
bazen sizin bilginiz veya izniniz olmadan reklamlarınızla ilgili geçersiz etkinlik oluşabilir. Bu iki şekilde yapılabilir:
- Manuel olarak: Söz konusu taraf, etkinliği bizzat oluşturur veya başkalarını bunu yapmaya teşvik eder.
- Otomatik olarak: Söz konusu taraf, tıklama robotu gibi bir tür otomatik işlem kullanır.
Bu tür etkinlikler izleyicinin reklamlara olan gerçek ilgisini yansıtmadığından, tespit sistemlerimizi sürekli olarak iyileştirip bu kalıpları belirler ve geçersiz olarak filtreleriz.
Google'ın geçersiz etkinlikleri nasıl önlediği hakkında daha fazla bilgi edinin.
Bununla birlikte, reklamlarıyla ilgili etkinliğin geçerliliğinden emin olmak nihai olarak yayıncının sorumluluğundadır. Bu nedenle,
geçersiz etkinliği önleme konulu ipuçlarımızı gözden geçirmenizi önemle tavsiye ederiz. Dilerseniz
sabotaj olaylarını bize bildirebilirsiniz.
Hesabınız geçersiz etkinlik nedeniyle devre dışı bırakıldıysa ve bunun sabotajdan kaynaklandığını düşünüyorsanız daha fazla bilgi edinmek için lütfen
devre dışı bırakılan hesaplarla ilgili sık sorulan sorular sayfamızı ziyaret edin.
Bu tür durumlarda hesabınızı nasıl iyi durumda tutabileceğiniz ile ilgili
bu makaleyi incelemenizi öneriyorum.
Bayram hocamızın yazdıklarını ve bu yazdıklarımı inceleyiniz bunlar geçersiz trafiğe yanıttır. Yeterli kaynak verildiği için sorunuzu cevaplanmış olarak kabul ediyor ve konuyu kilitliyorum
Saygılarımla