ARTIK PSIKOLAJIM BOZULDU

Ankara Kampüs Sürücü Kursu
Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

4sense4

Üye
Üye
23 Ocak 2025
21
4
3
Birkaç gün geçmesine rağmen gene cevap gelmeyince siteyi kaldırdım. Çok fazla istekte bulundum ve galiba hesabıma zarar vermiş olabilir; dediğim gibi hesabım benim için çok kıymetli. O yüzden korkuyorum. Bu site ise AdSense kullanmama izin verilen değerli bir siteydi. 2 aydır belki geçinecek kadar kazanabilirdim, belki bazı engelleri aşabilirdim, ancak zamanla yıkıma dönüştü. 1 hafta sonra belki ayın 10nunda tekrar denerim. Ancak bazı yerlerde okuduğuma göre adsense botları bu günlerde otomatik red verebiliyormuş, devamlı ve devamlı. Çok can sıkıcı. Son red mesajından da anlaşılacağı üzere çok keyfekeder bir yaklaşım galiba bu. Diğer sitelerim hiç bu site kadar büyük olmadığından tabii olarak büyük hayallerle yaklaşmıştım. Ancak bu sadece yüksek strese dönüşen bir yaklaşım oldu. Globaldeki paylaşımı sildim ama ilk mesajı sildim direkt acaba diğerlerinden mi başlasaydım; çünkü 404 olsa da profilde bağlantısı var; Google'ın hedefinde olmak istemiyorum; BBB'den de şikayeti kaldırtmaya çalışacağım. Bu hep red alma olayı psikolojimi o kadar etkiledi ki gün, dün gibi olacağından pek çok defa uyanmak istemiyordum. Önceki gönderimdeki görsel şaka gibi gelebilir ama gerçekten öyle. Sakinleşmem lazım.

Son düzenleme:

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,386
1,450
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Birkaç gün geçmesine rağmen gene cevap gelmeyince siteyi kaldırdım. Çok fazla istekte bulundum ve galiba hesabıma zarar vermiş olabilir; dediğim gibi hesabım benim için çok kıymetli. O yüzden korkuyorum. Bu site ise AdSense kullanmama izin verilen değerli bir siteydi. 2 aydır belki geçinecek kadar kazanabilirdim, belki bazı engelleri aşabilirdim, ancak zamanla yıkıma dönüştü. 1 hafta sonra belki ayın 10nunda tekrar denerim. Ancak bazı yerlerde okuduğuma göre adsense botları bu günlerde otomatik red verebiliyormuş, devamlı ve devamlı. Çok can sıkıcı. Son red mesajından da anlaşılacağı üzere çok keyfekeder bir yaklaşım galiba bu. Diğer sitelerim hiç bu site kadar büyük olmadığından tabii olarak büyük hayallerle yaklaşmıştım. Ancak bu sadece yüksek strese dönüşen bir yaklaşım oldu. Globaldeki paylaşımı sildim ama ilk mesajı sildim direkt acaba diğerlerinden mi başlasaydım; çünkü 404 olsa da profilde bağlantısı var; Google'ın hedefinde olmak istemiyorum; BBB'den de şikayeti kaldırtmaya çalışacağım. Bu hep red alma olayı psikolojimi o kadar etkiledi ki gün, dün gibi olacağından pek çok defa uyanmak istemiyordum. Önceki gönderimdeki görsel şaka gibi gelebilir ama gerçekten öyle. Sakinleşmem lazım.
Merhaba @4sense4 ,

Baştan beri sizin konuyu takip ediyorum, arkadaşlarım gerekli desteklerde bulunmuşlar. Yaşadığınız bu durum oldukça can sıkıcı, bunun ciddiyetle farkındayım. Bir çok işlemi yaparken çok aceleci davranarak birden fazla talep iletmiş olmanız, sitenizin AdSense Progam Politikalarına uygunluğu kabul görmeden ısrarla müteakip defalar başvuru göndermeniz, başvuru gönderdiğiniz URL adresinin (çok eski olduğunu iletmiştiniz) daha önce AdSense ile bir ilişkisinin olup, yasaklanmış olma ihtimali gibi bir çok alternatif durumlar sizin sürekli 'red' almanıza neden olan olasılıklardır.

AdSense hesabınıza şu an sağlıklı bir şekilde giriş yapabiliyor musunuz?

Başvurduğunuz sitenin sağ ve sol yanında farklı alanlara yönlendirmeler yapan URL adreslerinin olduğu görsellerden bahsetmişti arkadaşlar, onları kaldırıp öyle mi son başvurunuzu gönderdiniz?

AdSense hesabınız aktifse başka hangi site veya kanala bağlıdır?

Süreci tek tek ve kısa ve öz tekrar iletir misiniz?

4sense4

Üye
Üye
23 Ocak 2025
21
4
3
Merhaba @Yusuf ERGİŞİ
Evet, sitede eski versiyonda da AdSense reklamları görmüştüm. Aktifli ancak kullanılmadığı için kaldırdım. Son 2 aydır benim Google hesabıma kayıtlı, GSC, GS falan. Stabil görece iyi hit alıyor.

Evet, AdSense hesabımla alakalı herhangi bir problem yaşamadım veya uyarı almadım; normal şekilde kullanabiliyorum, hesabım da eski bir hesap CSE herkesten kaldırılmadan evvel bende de görülüyordu. Hatta bir defasında dediğim gibi bir sitemi de bu söz konusu siteyle birlikte onaya göndermiş, 12 saat sonra o onay alırken diğeri yine aynı sebepten reddedilmişti.

Başka 4 sitem daha kayıtlı. Hepsinde reklamlar kendimden gizli. Bunların linklerini size özel mesajlaşma ile göndereceğim.

Dayanamadım, biliyorum, az evvel forumun sağındaki banner reklamlarını sadece giriş yapmış kullanıcılara gösterecek şekilde düzenleyip tekrar başvurdum.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,386
1,450
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba @Yusuf ERGİŞİ
Evet, sitede eski versiyonda da AdSense reklamları görmüştüm. Aktifli ancak kullanılmadığı için kaldırdım. Son 2 aydır benim Google hesabıma kayıtlı, GSC, GS falan. Stabil görece iyi hit alıyor.

Evet, AdSense hesabımla alakalı herhangi bir problem yaşamadım veya uyarı almadım; normal şekilde kullanabiliyorum, hesabım da eski bir hesap CSE herkesten kaldırılmadan evvel bende de görülüyordu. Hatta bir defasında dediğim gibi bir sitemi de bu söz konusu siteyle birlikte onaya göndermiş, 12 saat sonra o onay alırken diğeri yine aynı sebepten reddedilmişti.

Başka 4 sitem daha kayıtlı. Hepsinde reklamlar kendimden gizli. Bunların linklerini size özel mesajlaşma ile göndereceğim.

Dayanamadım, biliyorum, az evvel forumun sağındaki banner reklamlarını sadece giriş yapmış kullanıcılara gösterecek şekilde düzenleyip tekrar başvurdum.
Yanıt iletilmiştir. Umarım bir an önce çözüme kavuşmuş olursunuz.

• Beğen
Tepkiler: 4sense4

4sense4

Üye
Üye
23 Ocak 2025
21
4
3
Türkiye saatiyle 7 Mart 23:40'ta "Bilgisayar korsanlığıyla ilgili içerik" sebebiyle yine reddedildim. Bir önceki ret de aynı sebeptendi. Forumda bir konuda YouTube reklamları ve negelleyiciler ile ilgili konuşuluyordu. Onu kaldırmıştım ama yine aynı. Büyük bir forum o yüzden, acaba olası benzer konuları arayıp budamalı mıyım, bilmiyorum. Biliyorum, AdSense alternatifsiz ama sizce en iyi 2. seçenek nedir, ABD merkezli bir site için? Adsterra'yı 1 gün denedim, hem çok az veriyor, hem siteye zarar veriyor, gizli yönlendirmeler yapıyor, kodları kaldırdıktan sonra bile etkisi bir süre devam etti. MediaNet var ama onları bir eposta yollamıştım, cevap vermediler. Başka bir şey yok gibi...