Ayda 60-70 makale yayınlıyoruz fakat kazancımız çok düşük

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
merhaba adsense bloggerda az kazanç veriyor diye düşünerek wordpresse geçtim seo uyumlu tema ve aylık en az 40-50 makale haber paylaşıyoruz fakat kazancım günlük 1 tl bile olmuyor nedeni? ve tavsiye alabilirmiyim

Tekno Need - Güncel Teknoloji ve Video Anlatımları
isterseniz ayda değil günde 60 70 makale ekleyin . fark etmez geliriniz sitenize eklenen makale sonucu verilmiyor. sitenizin hiti ne durumda ve birde reklam yerleşiminizi kontrol edin isterseniz

tekno need

Üye
Üye
22 Mar 2019
39
13
8
reklam yerleşimimi mobilde google yönetiyor bilgisayarda ise ana menüde 2 makale içinde 1 tane var.
önceden günlük hit 1000 üzeri idi şimdi günlük 300 ama öncedende çok azdı 1 tl olmuyordu

Cihat Özgen

Yönetici
Geliştirici
Emekli - Yaşlı
Webmaster
10 Nis 2018
580
567
280
Rusya
www.cihatozgen.net.tr
reklam yerleşimimi mobilde google yönetiyor bilgisayarda ise ana menüde 2 makale içinde 1 tane var.
önceden günlük hit 1000 üzeri idi şimdi günlük 300 ama öncedende çok azdı 1 tl olmuyordu

Adsense panelinizde Screenshot ekranda işaretlediğim yerleri aktiv edip kodu yerleştirdinizmi peki . bu arada alexa 17 .000 demişsiniz Emin olsun alexa ile alakası yok .. buyrun Kendi kişisel sitem içerik 0 buda benım içeriği bomboş olan sitemin alexa verileri
Cihatozgen.com.tr Traffic, Demographics and Competitors - Alexa umarım nedemek istediğimi anlamıssınızdır

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Arkadaşlar merhaba :)

Aynen katılıyorum, reklam yerleşimi ile ilgili sorun yaşıyorsunuz. Reklam boyutlarına ilişkin kılavuz u inceledikten sonra, en başarılı reklam boyutları üzerinde sitenize özgü optimizasyon yapmanızı öneriyorum.

Sitenizde otomatik reklam kodunuzu her sayfaya ekledikten sonra, Adsense panelinizin sol tarafında 'Optimizasyon' sekmesine dokunun ve , oradaki 3 seçenekten bir tanesi olan 'Reklam Boyutları' sekmesine dokunun. İlk seçenek olan 'Mobil sayfa görüntülemelerinin %100 ünü optimize et' seçeneğini seçin.

Ayrıca tüm reklam birimlerinizi esnek olarak ayarlayıp, sitenize göre boyut sınırlamasına gidin :)

@Cihat Özgen arkadaşımıza iletmiş olduğu doğru yanıtlardan ötürü teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Katkılarını esirgemeyen diğer arkadaşlarıma da selamlar :)

Sevgiyle kalın.

tekno need

Üye
Üye
22 Mar 2019
39
13
8
tüm sayfalar derken ben head ve body içine yapıştırdım hakkımda iletişim yazarlar keşfet bölümlerinede yapıştırayımmı?
tüm reklamları kaldırıp esnek reklam mı koyayım?