Ban Korkusu :/

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

hazarbozkurt

Üye
Üye
30 May 2019
80
13
8
Merhaba,
Web sitemdeki kodları sürekli değiştiriyor ve içerik eklemeleri yapıyorum. Hal böyle olunca sürekli kendi reklamlarımı görüyorum. Bu durum ban sorununu oluşturur mu?

Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: CetinbasCihat
B

Batuhan Aksoy

Misafir
Kendin tıklamadığın sürece sorun yok . Kendin tıklasan bile bunu googleye bildirmelisin . Çünkü geçersiz tıklama ve haksız kazanç oluyor . Google politikalarında bu yasak.
Kendin tıklama kimseyede zorla tıklattırma yeterlidir hocam. Bende xenforoda eklenti kodlarken çok değişiklik yapıyorum şuana kadar hiç sorun olmadı olanıda ben görmedim.

• Beğen

Vieyc

Üye
Üye
6 May 2019
56
62
18
Merhabalar,

Geçen günlerde ben de aynı konuyu düşünmüş ve konu açmıştım. @Kristen 'in dediği gibi tıklamadığınız sürece bir problem olmaz. Ancak yine de eğer uygulamadıysanız site trafiğini etkilememek adına Analytics ile filtre oluşturup kendi ip adresinizi engelleyebilirsiniz. Ayrıca Chrome ile kullanabileceğiniz "Google Publisher Toolbar" eklentisi ile reklamlara yanlışlıkla tıklamayı da engelleyebilirsiniz. Bunun yanında reklamlar hakkında bazı bilgileri de pratik bir şekilde gözlemleyebilirsiniz.

• Beğen