Banka hesabi ekleme

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
Selamlar,
Kullandığınız tarayıcı nedir? farklı bir tarayıcı ile deneyebilir misiniz?

Dersimizkimya

Üye
Üye
5 Ara 2018
3
1
3
Crome ve diğerlerini de denedim.. olmadı. . Adımı umit yazarsam kabul ediyor ama bu seferde adsens adınızı banka dekontlarindaki gibi yazınız diyor.. Ümit yazmam gerekiyor.. kabul etmiyor

• Beğen
Tepkiler: CetinbasCihat

Dersimizkimya

Üye
Üye
5 Ara 2018
3
1
3
Bu şekilde 1 ay kadar önce hesap bilgilerini doldurdum. . Bugün hesap dogrulamam için bankaya küçük bir miktar yattığını bu miktarı hesabıma baki dogrulamam için bir mail aldım. . Hesabıma baktığımda bi hareket göremedim. Bunun ismimi ümit yerine umit diye girdiğim için olduğunu düşünüyorum

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
Bu şekilde 1 ay kadar önce hesap bilgilerini doldurdum. . Bugün hesap dogrulamam için bankaya küçük bir miktar yattığını bu miktarı hesabıma baki dogrulamam için bir mail aldım. . Hesabıma baktığımda bi hareket göremedim. Bunun ismimi ümit yerine umit diye girdiğim için olduğunu düşünüyorum

Onunla bir alakası olamaz hocam. Test ödemesi yansıması 48 saati bulabilir. Ad soyad kısmını TR Karakter kullanmadan, iban kısmını ise, başında TR kullanarak girdiğinizden emin olun.

48 saat içinde herhangi bir yansıma olmaz ise, mevcut banka bilgilerinizi kaldırarak yeniden girin. Mevcut kayıtlı iban adresinizin 3-4 hanesini yanlış yazın ekleyin. Daha sonra önceden girdiğiniz hesabı kaldırın. Daha sonra doğru olan iban numaranızı girin onaylayın ve test ödemesini isteyin.