Banka hesabı eklenmiyor.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

ukhosting

Üye
Üye
22 Haz 2020
5
0
1
Merhaba arkadaşlar.

Yıllar önce açmış olduğum bir adet youtube Amerika adsensem vardı ve içerisinde biriken 362 $ bakiyem mevcut. Hesabımı pinledim ve şu anda hiç bir sorun kısıt bulunmamasına rağmen banka hesabı ekleyemiyorum. Eklediğime aşaıdaki hatayı alıyorum.

Not: Amerika adsense hesabıma banka hsabı eklerken bu hatayı alıyorum.

Beklenmeyen bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Daha fazla bilgi edinin [OR-BAIH-01]

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Merhaba arkadaşlar.

Yıllar önce açmış olduğum bir adet youtube Amerika adsensem vardı ve içerisinde biriken 362 $ bakiyem mevcut. Hesabımı pinledim ve şu anda hiç bir sorun kısıt bulunmamasına rağmen banka hesabı ekleyemiyorum. Eklediğime aşaıdaki hatayı alıyorum.

Beklenmeyen bir hata oluştu. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Daha fazla bilgi edinin [OR-BAIH-01]
Eklemeye çalıştığınız banka hesabi hangi ülkeye ait

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Farkli bir tarayıcıdan yada farkli bir yerden deneme yaptınız mı?

• Beğen
Tepkiler: ukhosting

Kemal Aslan

Üye
Üye
29 Haz 2020
4
0
1
Benim adsensede abd kayıtlı pin onayını yapınca türk bankalarından alabilir miyim parayı ?

FatihBerkay

Üye
Üye
19 Mar 2020
47
40
18
Benim adsensede abd kayıtlı pin onayını yapınca türk bankalarından alabilir miyim parayı ?
Hayır alamazsınız.

Merhaba arkadaşlar.

@Must Leisure arkadaşımızın dediği gibi farklı bir tarayıcıdan hatta farklı bir cihaz ve ip adresinden giriş yaparsanız muhtemelen böyle bir sorunla karşılaşmazsınız.

ukhosting

Üye
Üye
22 Haz 2020
5
0
1
Hayır alamazsınız.

@Must Leisure arkadaşımızın dediği gibi farklı bir tarayıcıdan hatta farklı bir cihaz ve ip adresinden giriş yaparsanız muhtemelen böyle bir sorunla karşılaşmazsınız.
Merhaba.
Malesef hocam olmuyor. Defalarca denedim 10 gün bekledim denedim. Amerika Sunucuyla denedim olmuyor. Hi çbir şekilde olmuyor şu zo günlerde 368 $ google göndermiyor ısrarlaeklenmyor.Forumda bu konuda yetkili arkdaşlardan yardım bekliyorum lütfen.