Banlanan Hesaptaki Siteyi Başka Bir Adsense Hesabı ile Kabul Ettirmek

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Tıklamadan ceza alınca böyle yazmıyordu diye biliyorum. Sanırım başka bir sorun var

halil

Üye
Üye
Banlı Üye
1 Ara 2020
180
114
43
Yazmağı unuttum: Bir de siteme ziyaretçi geçmek maksadıyla az da olsa Google Ads kullanmıştım. Lakin bunun yasak olduğunu sonradan öğrendim.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Hesabımın banlanmasında yapabilecek bir şey yok, o geri gelmeyecek biliyorum. Fakat bahsettiğim o eski Adsense hesabımda sitemi kullanmak istiyorum.

@halil selam,

Senin durum politikalar ekibi tarafından netleşmiş olduğundan, kendi adına adsense hesabı açman olanaksız. Ayrıca bahsettiğin URL adresinde daha önceki kodlara rastlanmış olma ihtimali yüksek olduğundan loglara bakılarak onay işlemleri yapılıyor. Dolayısıyla hem kullanıcı hem de site bazlı yasaklama gelmiş olabilir.

Yeni bir URL adresi ve bir yakının adına yeni bir adsense hesabından başka çare görünmüyor. Bu işlemleri yaparken farklı bir bilgisayar ve internet kullanmanı öneririm. Hiç kullanılmamış bir telefonla doğrulama yapmalısın. Tüm sorumluluk yakınına ait olur bilgin olsun.

Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: halil

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba,
Şöyle bahsettiğim hesabı ben 7 sene önce YouTube aracılığıyla yapmışım. Dahası ₺2,97 gibi bir kazancı da var. Bu hesaba başka sitelerimle başvurmağı düşünüyorum. Biriyle başvurdum, lakin forum sitesiyle ve daha yeni kurulmuştu, kabul işlemi uzun sürünce ben de kaldırıp forum biraz büyüdüğü zaman başvurmağa karar verdim. Diğeri şahsi sitem. O zaten normalde de kabul edilmemişti. Biraz zaman geçtikten son, sitem biraz daha geliştiğinde tekrar başvurmak istiyorum.
Bahsettiğim hesabım benim adıma kayıtlı ama telefon numarası çok eskiden kullandığım numara idi. Nüfusda da benim üzerime kayıtlı değildi.
URL adresini gönderebilir misin? Kontrol edelim.

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Google ADS nin amacı zaten reklam vermektir , bunun yasak olduğunu sanmıyorum , çünkü bu para googlenin kendisine gitmekte.İzlenme trafığı bellidir ama bu izlenme farklı siteler yada kişiler tarafından kurulmuş para ile izleme ise bu belirlenir