Bari şunu iptal etmeme yardım edin.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halilgurbuz

Üye
Üye
25 Mar 2019
68
28
18
Merhaba daha önce hem adsense üzerinden hemde burdan defalarca konu açtım ama hepsi havada kaldı.
Bari şunu çözmeme yardımcı olun. Eşimin adsense hesabını aktif edip siteme koymak istedim ama onada bu hatayı verdi. Bari bunu iptal etmeme yardımcı olun.
eski hesapları hiç bir şekilde kapatamadığımdan mütevellit ve üzerine siteme de eşimin adsense ini kurmak isteyince böyle askıda kaldı. Bunu bir şekilde iptal etmem lazım. aksi taktirde ilerde eşim bana baya kötü şeyler yapabilir :) kendisi de youtube kanalı açıp yaptığı pasta kurabiye vs onların videosunu koyacak. e malumunuz herkesin sadece 1 adsense hesabı olması gerektiği için onun adsense hesabı da iki hesap var diye askıda kalmasın.

Hadi bu sefer yardımcı olunda bi aile kavgasının çıkmasını önleyin, bana yardımcı olun :)

yayıncı kimliği
pub-2976716942881350

Screenshot_1.jpg

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
@halilgurbuz tekrar selam :)

Havada kalma nedenini size açıklamıştım diye hatırlıyorum. Kullanıcıları yanıltmamak adına keşke bahse konu yapmış olduğum açıklamayı da paylaşmış olsaydınız.

Eşinizin hesabı ile ilgili sorunun çözümüne gelince ise, resmi kanaldan çözüme kavuşturmak adına, yaşadığınız bu durumu, bu linkten iletebilir misiniz?

Anlayışınız için teşekkürler.

halilgurbuz

Üye
Üye
25 Mar 2019
68
28
18
Tekrar selam @Yusuf ERGİŞİ :)

Havada kalma nedeni çözüm olmaması :)
Ne olursa olsun hesaplar asla ve asla kapatılmıyor. Havada asılı kalıyor. Benim yaşadığım tecrübe bu. :)
Yine çok umudum yok ama yazdım bakalım.
Gönderdiğiniz link e bakınca genel topluluk olduğunu görüyorum :)
yani gene bir çözümsüzlük söz konusu :)
oradan kimse bana yardımcı olabileceğini sanmıyorum. Yapılan en güzel şey link vermek :)

sahi... burda çözüme kavuşabilen kimse varmı :)

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Size ilettiğim link, ilgili birime konuyu taşıdığımızda (resmi evrak girişi gibi düşünün) doğruluk oranının kontrol edildiği alandır. Bir nevi gerçekten öyle bir talep var mı? şeklinde ilettiğimiz konular bahse konu alandan teyit edilmektedir. Siz hariç herkes çözüm buldu :) Umarım siz de çözüme kavuşacaksınız.

halilgurbuz

Üye
Üye
25 Mar 2019
68
28
18
Herkes çözüme kavuşmuş ise belki benimde küçük bir şansım vardır (ümidim yok ama) aile faciasının sebebi olmak istemezsiniz sanırım :)

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
@halilgurbuz bakın,

ince ince sorun sanki bizdeymiş gibi, yaşadığınız bu durumu karşıya yüklüyorsunuz. Lütfen yazdığınız her kelimeyi 3 kez düşündükten sonra bize iletin. Özetle hiç kimse, hiç tanımadığı kişi ve ailelerin bir faciayla karşılaşmasını istemez. Zaten bu platformlarında böyle bir niyeti olmaz. Size çözüm konusunda yardımcı olmaya çalıştıkça siz özellikle üstüme geliyorsunuz :) Ziyanı yok, ben tolore ederim ama, bu şekilde yaklaşırsanız, ilgili birimde (politikalar ekibi vs.) sizin konunuzla ilgilenecek olan kişiler pek tolore etmez gibi geliyor bana.

Sağlıcakla kalınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...