Başka bir AdSense hesabınız daha olduğu görülüyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

salihu

Üye
Üye
22 Kas 2018
1
1
3
Merhabalar daha öncesinden başvurmuş olduğum 2 gmail hesabımı kapatmama rağmen hala bu uyarıyı alıyorum mail de göndermiş olduğunuz
"sali...@gmail.com ile ilişkili mevcut hesabınızı kullanmaya devam edin. Bu hesaba erişemiyorsanız, oturum açma sorun gidericisindekiadımları takip edin." bu gmail adresine herhangi bir şekilde ulaşamıyorum veya yanlış girişimde bulunuyorum bu hesaba herhangi bir erişimim yok nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olur musunuz?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhabalar daha öncesinden başvurmuş olduğum 2 gmail hesabımı kapatmama rağmen hala bu uyarıyı alıyorum mail de göndermiş olduğunuz
"sali...@gmail.com ile ilişkili mevcut hesabınızı kullanmaya devam edin. Bu hesaba erişemiyorsanız, oturum açma sorun gidericisindekiadımları takip edin." bu gmail adresine herhangi bir şekilde ulaşamıyorum veya yanlış girişimde bulunuyorum bu hesaba herhangi bir erişimim yok nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olur musunuz?

Selam @salihu :)

Lütfen özel ileti yoluyla aşağıda istediğim bilgileri açık ve ayrı ayrı yazarak bana iletiniz.

- Kullanmak istediğiniz adsense hesabınıza ait eposta adresinizi
- Yayıncı kimlik numaranızı

ve ayrıca belirterek:

Kapattığınız yada Kapatılmasını (iptal edilmesini) istediğiniz hesaba/hesaplara ait eposta adreslerini göndermenizi rica ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: salihu