"Başka bir AdSense hesabınız olmamalı" sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

halil beytar

Üye
Üye
21 Eki 2019
5
0
1
met
Merhabalar,
Yaşadığınız durum gerçekten çok can sıkıcı.
Bu konuyu takip edebilirsiniz: Çift Hesap Sorunu İle İlgili Duyuru

Ancak dün bir kullanıcımız Adsense Support'a İngilizce olarak yardım talebi gönderdiğinde sonuca ulaşabilmişti. Deneyebilirsiniz.
merhabalar hocam adsens support nasıl yardım talebi yollayacağız yada forum? şuanda yollayamıyoruz aynı sorunu bir çok arkadaşım yaşıyor

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
met

merhabalar hocam adsens support nasıl yardım talebi yollayacağız yada forum? şuanda yollayamıyoruz aynı sorunu bir çok arkadaşım yaşıyor
Evet şimdi kontrol ettim, İngilizce başvuru formu da kapalı.
Eğer bir çözümü varsa @Yusuf ERGİŞİ size yardımcı olacaktır. Ancak şu an beklemekten başka çözümü yok gibi duruyor.

impulse

Üye
Üye
21 Eki 2019
4
3
3
Evet şimdi kontrol ettim, İngilizce başvuru formu da kapalı.
Eğer bir çözümü varsa @Yusuf ERGİŞİ size yardımcı olacaktır. Ancak şu an beklemekten başka çözümü yok gibi duruyor.

Hem de ne can sıkıcı bir konu :( 2 aydır bekliyorum sorun çözülmesini. En son yardım forumuna yazdım ama orası da çok yoğun ilgilenemiyorlar.

Bu sorunun çözümü için alan adımdan vazgeçemem. Severek isteyerek aldığım bir alan adı, illa ki bir çözümü olmalı. Nette araştırdığımda alan adı çöp oldu, yeni alan adı almalısınız ve başkasının adına başvurmalısınız diyenler bile var. Ben ilk defa başvuru yapan biriyim. Neden kendi adıma ve kendi alan adıma bir adsense hesabım olmasın ki? Üstelik bahsi geçen 2. hesabı yaklaşık 2 ay önce sildim.

Bu ikinci hesaba hiçbir şekilde erişim artık mümkün değil. Ancak 2. gmaildeki adsense başvuru hesabında adsense iptal menüsü olmadığı için adsense'i iptal edemedim.

Ancak ikinci hesabı kalıcı sildiğim zaman şöyle bir bilgilendirme maili gelmişti. Adsense hesabınız silinmiştir. 20 tl ye kadar ödemeler sonraki ay vb. gibi birşey yazıyordu.

Yani aslında bana göre ikinci hesap diye birşey yok ortada. Başvuru ile ilgili log tutulmuşsa, sistemleri onu görüyordur.

En azından ulaşabileceğiniz herhangi bir yetkili varsa lütfen yardımcı olur musunuz? Bin pişman oldum ikinci maili açtığıma.

Konuyu takipteyim.

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
Hem de ne can sıkıcı bir konu :( 2 aydır bekliyorum sorun çözülmesini. En son yardım forumuna yazdım ama orası da çok yoğun ilgilenemiyorlar.

Bu sorunun çözümü için alan adımdan vazgeçemem. Severek isteyerek aldığım bir alan adı, illa ki bir çözümü olmalı. Nette araştırdığımda alan adı çöp oldu, yeni alan adı almalısınız ve başkasının adına başvurmalısınız diyenler bile var. Ben ilk defa başvuru yapan biriyim. Neden kendi adıma ve kendi alan adıma bir adsense hesabım olmasın ki? Üstelik bahsi geçen 2. hesabı yaklaşık 2 ay önce sildim.

Bu ikinci hesaba hiçbir şekilde erişim artık mümkün değil. Ancak 2. gmaildeki adsense başvuru hesabında adsense iptal menüsü olmadığı için adsense'i iptal edemedim.

Ancak ikinci hesabı kalıcı sildiğim zaman şöyle bir bilgilendirme maili gelmişti. Adsense hesabınız silinmiştir. 20 tl ye kadar ödemeler sonraki ay vb. gibi birşey yazıyordu.

Yani aslında bana göre ikinci hesap diye birşey yok ortada. Başvuru ile ilgili log tutulmuşsa, sistemleri onu görüyordur.

En azından ulaşabileceğiniz herhangi bir yetkili varsa lütfen yardımcı olur musunuz? Bin pişman oldum ikinci maili açtığıma.

Konuyu takipteyim.
Eğer öyle bir mail geldiyse çakışma olmaması gerekiyor.

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com

impulse

Üye
Üye
21 Eki 2019
4
3
3
Eğer öyle bir mail geldiyse çakışma olmaması gerekiyor.
Keşke hesabı kapatmayı onayladıktan sonra beraberinde adsense'ten gelen maili silmeseydim.
Adsense hesabınız iptal edilmiştir başlığı altında; hesaba ait adsense kimliği: pub-7324015761630762 ve iptal ile ilgili bilgiler yer alıyordu.
Ama ben adsense hesabını iptal edeceğim bir menüyü zaten adsense alt menüsü hesabım alanında da görmemiştim. Çünkü bu menü erişime kapalıydı.
Gmail hesabını kapatınca adsense otomatik iptal maili göndermişti. Bende sizin gibi düşündüm ancak ilk mailim ile tekrar başvuru yapınca, 2 aydır ara ara yaptığım başvuru sonuçlarım, diğer hesabınızı kapatın edin şeklinde sonuçlanıyor.

Merhaba Arkadaşlar,
Bu sorun çözüldüğünde şu konu altında bilgi verilecektir: Çift Hesap Sorunu İle İlgili Duyuru
Saygılarımla,
Doğukan

Merhaba,
Umarım yılbaşına kadar bir çözüm bulabilirsiniz/bulabilirler.
iyi çalışmalar