Başvuru süreci kod hakkında

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Cemal

Üye
Üye
8 May 2019
20
10
3
www.bilirimbilirsin.com
Öncelikle merhabalar,
Ben yaklaşık 4 gün önce başvuru yaptım sitem için ve etkinleştiriliyor yazıyor beklemedeyim bu kısa bir süre sorun değil beklemedeyim fakat şöyle bir sorum var başvuru yaparken kod head tagları arasına header.php ye kopyaladım sonuçta header her sayfada var fakat doğrulama kısmında kod bulunamadı gibi bir yazı çıktı bende o anlık bir durum olduğunu düşünerek doğrulama dan başvur dedim botların bunu göreceğini düşünerek ten acaba bir sorun çıkarır mı bana bu durum ?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Selam @Cemal,

Başvurunuzu yaparken URL adresinizi www kullanmadan yapmayı deneyin. Kodu göremez ise (sonuçta bakacak olan robot) yine göremedim şeklinde bir geri dönüş yapacaktır. URL adresinizi iletebilir misiniz?

Cemal

Üye
Üye
8 May 2019
20
10
3
www.bilirimbilirsin.com
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Hayır, herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmazsınız. Ancak sizden daha sonra (başvurunuza gelecek olan yanıt) bir takım düzeltmeler yapmanız istenebilir, bu düzeltmeleri yapmadan ve doğru yaptığınıza emin olmadan tekrar başvuru göndermeyin. Olumsuz sonuçlanan ve çok sık kez yapılan başvurular sonrası bir çok kullanıcı 'Bu URL AdSense için kullanılamaz' hatası almıştır ve bu durumun çözümü yoktur.

Bu arada; sitenizi incelediğimde girmiş olduğunuz içeriklerden bir tanesi 'Kumarhaneler hakkında' dır. Sitenizi Google Bot (AdSense Tarayıcı) robot tarayacağı için bu durumu yanlış değerlendirebilir. Başvurunuz esnasında bu içeriği kaldırmanızda fayda görüyorum.

Cemal

Üye
Üye
8 May 2019
20
10
3
www.bilirimbilirsin.com
Öncelikle verdiğiniz ufak içerik hakkındaki destek için teşekkür ediyorum konuyu özele taşımam yeterlidir sanırım Google in farketmemesi için ve sormak istediğim birkaç şey olacak bu başvurumun iptalinden sonra mı tekrar başvurmam gerek ve daha sonradan düzenleme istenir derken ikinci başvurum esnasında mı yoksa sonuçlanma kısmında mı düzenlemeler isteniyor son olarakta bu başvurunun sonuçlanmasını beklemek mi yoksa zaman kaybetmeden tekrarlamak mı doğru adım olur ?