Blog adresim Google'da ne zaman indexlenir

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Google Search Console site haritasını gönderdim ve blog adresimin anasayfasına site haritası ekledim isterseniz bir göz atın

blog adresim: Bilgin1tv

Teşekkürler....

Merhaba,

Ekip arkadaşımız @Cihat Özgen e çok teşekkür ederek, müsaadesiyle bende ekleme yapmak istiyorum;

Google'dan denetlenen bir URL'yi dizine eklemesini isteyebilirsiniz. Dizine ekleme bir veya iki hafta sürebilir. Bu aracı kullanarak ilerleme durumunu kontrol edebilirsiniz.

Bir URL'nin dizine eklenmesini istemek için:

1. Sayfa URL'sini inceleyin.
  2. URL'nin denetim sonucu sayfasında Dizine ekleme iste seçeneğini tıklayın. Sayfa, görünür dizine ekleme hatalarının test edilmesi için yapılan hızlı bir kontrolden başarıyla geçerse dizine ekleme sırasına gönderilir. Sayfa, canlı testte dizine eklenemez olarak değerlendirilirse dizine ekleme isteğinde bulunamazsınız.
Yeni veya güncellenmiş birçok sayfanın dizine eklenmesini istemek için en iyi yöntem, güncellenmiş sayfaların <lastmod> ile işaretlendiği site haritası göndermektir.

İyi dileklerimle,

• Beğen
Tepkiler: Cihat Özgen

web yandaş

Üye
Üye
16 Nis 2020
11
4
3
Merhaba,

Ekip arkadaşımız @Cihat Özgen e çok teşekkür ederek, müsaadesiyle bende ekleme yapmak istiyorum;

Google'dan denetlenen bir URL'yi dizine eklemesini isteyebilirsiniz. Dizine ekleme bir veya iki hafta sürebilir. Bu aracı kullanarak ilerleme durumunu kontrol edebilirsiniz.

Bir URL'nin dizine eklenmesini istemek için:

1. Sayfa URL'sini inceleyin.
  2. URL'nin denetim sonucu sayfasında Dizine ekleme iste seçeneğini tıklayın. Sayfa, görünür dizine ekleme hatalarının test edilmesi için yapılan hızlı bir kontrolden başarıyla geçerse dizine ekleme sırasına gönderilir. Sayfa, canlı testte dizine eklenemez olarak değerlendirilirse dizine ekleme isteğinde bulunamazsınız.
Yeni veya güncellenmiş birçok sayfanın dizine eklenmesini istemek için en iyi yöntem, güncellenmiş sayfaların <lastmod> ile işaretlendiği site haritası göndermektir.

İyi dileklerimle,
Böyle hata veriyor neden kaynaklı sizce??

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200419-151148.jpg
    Screenshot_20200419-151148.jpg
    172 KB · Görüntüleme: 7
  • Screenshot_20200419-151137.jpg
    Screenshot_20200419-151137.jpg
    165.2 KB · Görüntüleme: 6

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Böyle hata veriyor neden kaynaklı sizce??

Tekrar selam,

Konu sanki biraz webmaster tarafını ilgilendiriyor gibi :) Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar destek olacaklardır.

Yinede elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım, @xernetk arkadaşımız aşağıdaki paylaşımla ve katkısıyla benzer sorunu çözmüş :) Kendisine teşekkür ediyorum.

Hreview#dtrieved içindeki tarihi bu formatın içine yazın, "yyyy-mm-ddthh:mm:ss+/-hh:ss" şeklindeki standart tarih ve saat geçerli format olarak işlev görmektedir.

Bir tarihi göstermek için 19 Nisan 2020 işaret edilecek ise, "2019-04-20" yazmanız doğru olacaktır.

Böylece 20 Nisan 2020 16:5'i 10 saniye geçe, GMT +2 zaman diliminde aşağıdaki şekilde uygulanır:
2020-04-20T:16:05:10+02:00

Sonuçtan bilgi verirseniz sevinirim :)

Teşekkürler

web yandaş

Üye
Üye
16 Nis 2020
11
4
3
Tekrar selam,

Konu sanki biraz webmaster tarafını ilgilendiriyor gibi :) Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar destek olacaklardır.

Yinede elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım, @xernetk arkadaşımız aşağıdaki paylaşımla ve katkısıyla benzer sorunu çözmüş :) Kendisine teşekkür ediyorum.

Hreview#dtrieved içindeki tarihi bu formatın içine yazın, "yyyy-mm-ddthh:mm:ss+/-hh:ss" şeklindeki standart tarih ve saat geçerli format olarak işlev görmektedir.

Bir tarihi göstermek için 19 Nisan 2020 işaret edilecek ise, "2019-04-20" yazmanız doğru olacaktır.

Böylece 20 Nisan 2020 16:5'i 10 saniye geçe, GMT +2 zaman diliminde aşağıdaki şekilde uygulanır:

Teşekkürler
Kusura bakmayın anlamadım. Bu attım foto ile alakası varmı?
Teşekkürler

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200419-181850.jpg
    Screenshot_20200419-181850.jpg
    173.9 KB · Görüntüleme: 9

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Tekrar selam,

Teşekkürler

Dediğim gibi webmaster tarafına danışmanız daha doğru olabilir. Uzmanlık alanım AdSense ile ilgilidir. Bu post u okuyan arkadaşlardan konu hakkında bilgisi olanlar da yardımcı olacaklardır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...