Zaten hesabınız var

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Buna böyle bir çözüm buldum sim kartı interneti ile basvursam kabul olur mu?

@Enesdemir Tekrar selam :)

Kullanmış olduğunuz ISS (Internet Servis Sağlayıcı) başvurunuzu yada başvuru durumunuzu etkilemeyecektir. Komşunun interneti de aynı işlemi yapar, 3-4.5G mobil internet de, sizin evde kullandığınız internette aynıdır. Ancak kullandığınız cihazlarda çerezler ve geçmiş önemlidir. Birde aynı isim ve soyisimle yapmış olduğunuz başvurular önem arzeder.

Kolaylıklar dilerim.

succesfly

Üye
Üye
19 Haz 2019
1
0
1
@Enesdemir Tekrar selam :)

Kullanmış olduğunuz ISS (Internet Servis Sağlayıcı) başvurunuzu yada başvuru durumunuzu etkilemeyecektir. Komşunun interneti de aynı işlemi yapar, 3-4.5G mobil internet de, sizin evde kullandığınız internette aynıdır. Ancak kullandığınız cihazlarda çerezler ve geçmiş önemlidir. Birde aynı isim ve soyisimle yapmış olduğunuz başvurular önem arzeder.

Kolaylıklar dilerim.

Merhaba Yusuf bey,

Aynı hatayı alıyorum dün başvurumu yaptım 1 saat içerisinde eski maillerimden birinde admob açtığım için bu uyarıyı aldım, akabinde onu iptal ettirdim. Ancak bugün hiç hatırlamadığım bir hesaptan bu uyarıyı alıyorum. Hesabı kurtarmaya çalıştım ancak tanımadığım bir telefon numarası çıktı.

Yayıncı kimliğiniz: pub-9083395339886485​
Zaten bir AdSense hesabınız var
AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Kullanabileceğiniz başka bir AdSense hesabınız olduğunu biliyor muydunuz?
AdSense'te kişi başına bir hesap açılmasına izin verilir. AdSense'i kullanmaya başlamak için aşağıdakilerden birini uygulayabilirsiniz:
1.​
tekn...@gmail.com ile ilişkili mevcut hesabınızı kullanmaya devam edin. Bu hesaba erişemiyorsanız, oturum açma sorun gidericisindeki adımları takip edin.​
veya
2.​
AdSense hesabınızı iptal etme başlıklı Yardım Merkezi makalesinde yer alan adımları takip ederek diğer hesaplarınızı kapattıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyin.​
Reklamlarınızın en kısa zamanda yayınlanmaya başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz.
Teşekkürler,
Google AdSense Ekibi

Yardımcı olmanız mümkün mü?

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba Yusuf bey,

Aynı hatayı alıyorum dün başvurumu yaptım 1 saat içerisinde eski maillerimden birinde admob açtığım için bu uyarıyı aldım, akabinde onu iptal ettirdim. Ancak bugün hiç hatırlamadığım bir hesaptan bu uyarıyı alıyorum. Hesabı kurtarmaya çalıştım ancak tanımadığım bir telefon numarası çıktı.

Yayıncı kimliğiniz: pub-9083395339886485​

Zaten bir AdSense hesabınız var
AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Kullanabileceğiniz başka bir AdSense hesabınız olduğunu biliyor muydunuz?
AdSense'te kişi başına bir hesap açılmasına izin verilir. AdSense'i kullanmaya başlamak için aşağıdakilerden birini uygulayabilirsiniz:
1.​
tekn...@gmail.com ile ilişkili mevcut hesabınızı kullanmaya devam edin. Bu hesaba erişemiyorsanız, oturum açma sorun gidericisindeki adımları takip edin.

veya
2.​
AdSense hesabınızı iptal etme başlıklı Yardım Merkezi makalesinde yer alan adımları takip ederek diğer hesaplarınızı kapattıktan sonra tekrar oturum açmayı deneyin.

Reklamlarınızın en kısa zamanda yayınlanmaya başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz.
Teşekkürler,
Google AdSense Ekibi

Yardımcı olmanız mümkün mü?
PM ile iletişime geçilip gerekli bilgiler alındı.

cesuralakan

Üye
Üye
19 May 2025
1
0
1
Aynı durumla karşılaştığım için buraya yazıyorum. blogger'da açtığım bir site için adsense entegre etmek istedim ancak "Zaten mevcut bir Adsense hesabınız var" şeklinde mail aldım sorun şu ki mailde yazan "alim...@gmail.com" adresini ilk kez görüyorum tanımıyorum dolayısıyla iptal etmem söz konusu değil. Komşum kuzenim arkadaşım vs benim telefon no ile bir işlem yapmış olamaz. Bir çok yerde benzer durumda olan insanlar gördüm o yüzden yardımınızı istirham ediyorum. Aktif ve kullanmak istediğim yayıncı kimliğim pub-5813407984297463. Yardım ederseniz çok sevinirim. Ekstra bilgi gerekiyorsa iletebilirim.