Blogger önerileriniz

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Yaşar semiz

Üye
Üye
2 Şub 2020
1
1
1
Merhaba ben aranızda yeniyim
Blog sayfam hakkında bana fikir verir misiniz
Şu an reklam almamı engelleyecek birşey varmı ve reklam alma şartları nelerdir
İnternetten bulduğum telifsiz şeyleri kullanabilir miyim ? İnternette gördüğüm şeyleri telifli ve telifsiz olduğu nasıl anlarım
Lütfen yardım edin

• Beğen
Tepkiler: Atacbala

Bir Misafir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
28 May 2019
117
129
43
Merhaba,
Hoş geldiniz öncelikle.
Bloğunuza baktığımda;

1-İçerik Sayısı:
Bloğunuzda içerik sayısı iki tane. Çok az. Belli bir içerik sayısı olması iyi olur.
Genelde 30-40 içerikten sonra Adsense başvuru yapılması önerilir.
Aslında 10 içerikle onay alanlar da oluyor; ancak yazılar bloğun ne ile ilgili olduğunu anlaşılır kılıyorsa,
kaliteli içerikler varsa bu durumlarda içerik sayısının çok fazla önemi de olmayabiliyor.

2-Kopya İçerik:
Kopya içerikler Adsense'den onay alamıyor maalesef. Bloğunuzda kopya yazılar bulundurmayın.

3-Telifli Materyaller:
Bloğunuzda telifsiz görseller, videolar olmasına dikkat edin.
'Telifsiz görsel siteler' gibi vb. şekilde internette arama yaparsanız fotoğraf, resim
indirebileceğiniz siteler bulabilirsiniz.

4-Blogspot.com uzantılı siteler için en az 6 ay sonra Kazanç sekmesi aktif oluyor.
Bloğunuz çok yeni ve içerik sayısı az. Bloğunuzu geliştirin. İçeriklere odaklanın derim.

5-İnternette paragrafsız yazıların okunması biraz zor oluyor. Bu nedenle yazılarınızda
iki, üç satırda bir paragraf yapmak yazılarınızın okunabiliritesini arttırır.

Ayrıca @Yusuf ERGİŞİ Adsense Uygunluk Koşulları başlıklı yazısının olduğu sayfanın linkini aşağıya bırakıyorum, size faydalı olacaktır:

Son düzenleme:

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba ben aranızda yeniyim
Blog sayfam hakkında bana fikir verir misiniz
Şu an reklam almamı engelleyecek birşey varmı ve reklam alma şartları nelerdir
İnternetten bulduğum telifsiz şeyleri kullanabilir miyim ? İnternette gördüğüm şeyleri telifli ve telifsiz olduğu nasıl anlarım
Lütfen yardım edin

@Yaşar semiz selam,

Destek ekibimizin değerli üyesi @Bir Misafir gerekli açıklamaları net bir şekilde yapmış. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Size de başarılar dilerim.

İyi dileklerimle,

OLIVERA

Üye
Üye
3 Ocak 2020
20
16
3
öncelikle daha sade ve yeni nesil responsive bir temaya geçmenizi öneririm.

google üzerinden ücretsiz veya/ ücretli bir çok tema mevcut ücretsiz çok fazla para vermenize gerek yok.

kopya içerik bir içeriği kopyalama yapıştırmaya denir bir konu hakkında araştırmalar yaparak kendi anlatımınız ve google görseller'den telifsiz fotoğraflar ile kendi makalelerinizi yazabilirsiniz ben bu yol ile ilk onayımı aldım.

www.yurtdisindaegitim.site / onlarca blogum'dan bir tanesi.

eğer eğitim ve yurtdışı veya yabancı kelimeler geçen bir site yaparsan reklam gelirin tık başına çok daha fazla olacaktır.

yabancı kelimeler'de 1 tık 1 ile 20 tlye bile gidebilirken türkiye'de 3-5 kuruş'a kadar düşebiliyor tıklanma ücreti.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ