Blogum içinAdsense başvurusu yaptım 2 aydır olumlu olumsuz dönüş yok

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

elfcan35

Üye
Üye
28 May 2019
5
3
3
Merhaba,
Mart ayında açmış olduğum deneyimmutfakta.blogspot.com blogum var ve düzenli şekilde içerik yayınlıyorum. Adsense başvurusuda yapmıştım Yaklaşık 2 ay olacak hala inceleme aşamasında. Olumlu ya da olumsuz bir dönüş olmadı.belli bir süre beklemek mii gerekiyor 6 ay gibi? yardımcı olabilme imkanınız var mı süreç hakkında
teşekkürler

2 aydır "Bu işlem genellikle bir günden kısa sürer ancak bazı durumlarda biraz daha zaman alabilir. Tüm işlemler tamamlandığında bilgilendirileceksiniz. Sonrasında reklam yerleştirerek para kazanmaya başlayabilirsiniz." bu yazı var adsense hesabımda:(

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Bir Misafir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
28 May 2019
117
129
43
Bana tam tamına iki ay sonra cevap gelmişti. Bayağı bir karamsarlık yaşamıştım.
Yoğun oldukları için dönüş olmayabilir, blog trafiğinizin geçerliliği inceleniyor olabilir... Yazı yayımlamaya devam edin. Tabii forum yetkilileri size daha doğru bilgi vereceklerdir. Forumda dolaşırken cevap yazmadan geçemedim. Umarım sorun olmaz.

elfcan35

Üye
Üye
28 May 2019
5
3
3
Bana tam tamına iki ay sonra cevap gelmişti. Bayağı bir karamsarlık yaşamıştım.
Yoğun oldukları için dönüş olmayabilir, blog trafiğinizin geçerliliği inceleniyor olabilir... Yazı yayımlamaya devam edin. Tabii forum yetkilileri size daha doğru bilgi vereceklerdir. Forumda dolaşırken cevap yazmadan geçemedim. Umarım sorun olmaz.
Emin olun bende aynı karamsarlıktayım. Malum nette çok bilgi var blogspot.com uzantılı adresleri adsense kabul etmiyor gibilerinden :( bugün burayı keşfettim durumu netleştireyim dedim. Teşekkür ederim yorumunuz için

• Beğen

Bir Misafir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
28 May 2019
117
129
43
Rica ederim. Benim bloğum da blogspot.com uzantılı olmasına rağmen onay aldı.
Bloğunuzla ilgili naçizane birkaç tavsiyede bulunmadan geçemiyeceğim:
Arka plan resmi sağ taraftaki popüler yazılarınızı okumayı zorlaştırıyor. Yazı başlığınızdaki yazı fontunu değiştirirseniz daha güzel olur.
İletişim, gizlilik politikası, hakkında sayfası eklerseniz onay almanızı kolaylaştırır. Umarım en kısa zamanda onay alırsınız.

Son düzenleme:

elfcan35

Üye
Üye
28 May 2019
5
3
3
Rica ederim. Benim bloğum da blogspot.com uzantılı olmasına rağmen onay aldı.
Bloğunuzla ilgili naçizane birkaç tavsiyede bulunmadan geçemiyeceğim:
Arka plan resmi sağ taraftaki popüler yazılarınızı okumayı zorlaştırıyor. Yazı başlığınızdaki yazı fontunu değiştirirseniz daha güzel olur.
İletişim, gizlilik politikası, hakkında sayfası eklerseniz onay almanızı kolaylaştırır. Umarım en kısa zamanda onay alırsınız.
Umarım :) Tavsiyelerinizi değerlendireceğim

• Beğen

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
@elfcan35 merhaba,

Bu arada @Bir Misafir arkadaşımıza değerli desteği için çok teşekkür ederek eklemek istiyorum:

- site.blogspot.com.tr gibi URL adreslerinin yaşının az 6 ayını doldurmuş olması,
- En az 50-60 değerli ve benzersiz özgün makalelerinizin olması,
- iyi bir organik trafiğinizin olması en önemli unsurlardır.

Bahse konu süreyi tamamladığınızda tekrar iletişime geçmenizi öneriyorum :)

elfcan35

Üye
Üye
28 May 2019
5
3
3
@elfcan35 merhaba,

Bu arada @Bir Misafir arkadaşımıza değerli desteği için çok teşekkür ederek eklemek istiyorum:

- site.blogspot.com.tr gibi URL adreslerinin yaşının az 6 ayını doldurmuş olması,
- En az 50-60 değerli ve benzersiz özgün makalelerinizin olması,
- iyi bir organik trafiğinizin olması en önemli unsurlardır.

Bahse konu süreyi tamamladığınızda tekrar iletişime geçmenizi öneriyorum :)
adsense kabul olmuş çok mutluyum :) Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Barış Savran

Adsense Türkiye Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Nis 2019
147
171
43
Sitemizin adresini verirseniz yardımcı olayım reklam boyutları ile ilgili

B

Batuhan Aksoy

Misafir
Merhaba , Blogspot gibi sitelerde içerik üretmektense .comlu domaini godaddyden 10 tlye bir taktikle alıp. Birde 10 tllik reseller başta işinizi görecektir.
Wordpress kurun sitenize , gizlilik , iletisim , hakkimizda , cerez kullanimi , gibi sayfalar mutlaka olsun. 10 adet ozgun icerik girip islemi bitirin sonra sitenizi google searcha kaydedin ve google analytc kaydı yapın. Bekleyin onay almasını. Forumlarda 70 liraya 100 liraya onay alma garantili destek veriyorlar. Benim sitelerimden 1 tanesi red yedi suana kadar. 10 tane siteye adsende aldim. Sitene disaridan bak sen google olsan reklam verirmisin ? Zaten icerik ozgun olunca hitin bir onemi olmadan reklami aliyorsun. Bu onay icinde tecrubelerime ait bir makale paylasacagim.