BLOGUM NEDEN GOOGLE'DA GÖZÜKMÜYOR SİZCE ?

Ankara Kampüs Sürücü Kursu

Beratt_f

Üye
Üye
9 Şub 2019
14
0
1
30
Manisa/soma
www.technokod.site
Sadece sitem gözüküyor ama paylaştıklarım google'da gözükmüyor

Ekran Görüntüsü (6).png

Hangi mesleği seçmeliyim diye açtığım konu ve diğerleri google da gözükmüyor sadece sitem gözüküyor neden acaba ?
Ekran Görüntüsü (7).png

Bir Misafir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
28 May 2019
117
129
43
Merhaba, forum yetkililer size cevap verecektir.
Ben merak ettiğim için bloğunuza baktım ve 6 Haziranda bloğunuzu açtığınızı fark ettim yanılmıyorsam. 10 günlük bir site. Çok yeni.
İçerik girdikçe zamanla Google'da yazılarınız görünecektir. Tabii rekabeti fazla olan konularda sıralamada yer almanın zorlaştığını da eklemem gerekir.
Google Console'a sitenizi eklediniz mi?

Beratt_f

Üye
Üye
9 Şub 2019
14
0
1
30
Manisa/soma
www.technokod.site
Merhaba, forum yetkililer size cevap verecektir.
Ben merak ettiğim için bloğunuza baktım ve 6 Haziranda bloğunuzu açtığınızı fark ettim yanılmıyorsam. 10 günlük bir site. Çok yeni.
İçerik girdikçe zamanla Google'da yazılarınız görünecektir. Tabii rekabeti fazla olan konularda sıralamada yer almanın zorlaştığını da eklemem gerekir.
Google Console'a sitenizi eklediniz mi?

Evet google console sitemi ekledim ve 4 ay önce 65 konu yazmıştım beğenmediğim için sildim ve bloğumu 7 sene önce açmıştım ama hiç kullanmadım ama mesela 65 konu yazdığımda google da çıkıyordu yazdıklarım

Bir Misafir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
28 May 2019
117
129
43
İçerik girdikçe yazılarınız Google'da yeniden çıkacaktır. Sitenizin toparlanması için biraz zamana ve içeriğe ihtiyacı var gibi geldi bana.
Siz tabii yetkililerin bu konuda yazacaklarını bekleyin isterseniz, sizi daha doğru yönlendireceklerini düşünüyorum.

B

Batuhan Aksoy

Misafir
Site analiz araclarindan sorgulatin sitenizi.

Diger forumlarda var onun ekran goruntusunu buraya eklermisiniz rica etsem

B

Batuhan Aksoy

Misafir
adsense başvurum da bu yazıyor
site analizimde diğer resimde yardım edebilirmisiniz acaba ?
Alan adından dolayı olabilir sanırsam . Bu alan adları bazı yerlerde ücretsizde satılıyor. Mesela .tk ile adsense alamadık biz google kabul etmiyordu bu alan adını . Ama diğer destek ekiplerinden arkadaşlar detaylı bakıp cevap verirler.

Beratt_f

Üye
Üye
9 Şub 2019
14
0
1
30
Manisa/soma
www.technokod.site
Alan adından dolayı olabilir sanırsam . Bu alan adları bazı yerlerde ücretsizde satılıyor. Mesela .tk ile adsense alamadık biz google kabul etmiyordu bu alan adını . Ama diğer destek ekiplerinden arkadaşlar detaylı bakıp cevap verirler.

daha önceden adsense başvurum yaptığımda siteniz kullanılmıyor gibi bir şey yazmıyordu benim kafama takılan o neden öyle bir cevap aldım

B

Batuhan Aksoy

Misafir
daha önceden adsense başvurum yaptığımda siteniz kullanılmıyor gibi bir şey yazmıyordu benim kafama takılan o neden öyle bir cevap aldım
Şimdi şöyle diyeyim , .tk alan adı kullanılamıyor olabilir , çünkü aynı durumu bende yaşadım . Ne ettim ne yaptım bir türlü .tk domaine onay alamadım.
Eğer bütçene zorlamayacak şekilde .com domaini alırsan daha çok rahat edersin ve google index almadada sana yardımcı olmuş olur . Eğer ki elimdekini kullanacağım diyorsan sanırsam destek ekipleride alan adından diyecektir diye düşünüyorum . Umarım öyle demezler.