Bu hatayı aldım yardımcı olur musunuz bana

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Yasin Özver

Üye
Üye
12 May 2019
33
20
8
28
Sivas
www.teknopace.com
Değerli envanter: Yapım aşamasında
Program politikalarımızda belirtildiği gibi, gezinmeyi veya etkileşim kurmayı gereksiz ölçüde zorlaştıran ya da sinir bozucu içerik bulunan sayfalarda Google reklamlarını göstermeyebiliriz. Yapım aşamasında olan, çalışmayan veya hata mesajlarına yol açan sayfalar bu kapsamdadır.

Neden bu hatayı alıyorum neleri düzeltmeliyim ?

www.teknopace.com

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Vieyc

Üye
Üye
6 May 2019
56
62
18
Aynı ret cevabını ben de 3 kere aldım. Buraya Tıklayarak ret cevaplarından sonra, onay gelene kadar neler yaptığımı inceleyebilirsiniz.

Emin olmamakla birlikte menü stilinizden kaynaklanma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Açılır menüde alt tarafta bulunan geçişlerde bekleme durumu söz konusu ve de karışık bir yapısı var. Menüden dolayı "Gezinmeyi veya etkileşim kurmayı zorlaştıran ya da sinir bozucu" bağdaştırması yapılmış olabilir. Onun dışında sitenizde herhangi bir sorun göremedim.

• Beğen

Yasin Özver

Üye
Üye
12 May 2019
33
20
8
28
Sivas
www.teknopace.com
Aynı ret cevabını ben de 3 kere aldım. Buraya Tıklayarak ret cevaplarından sonra, onay gelene kadar neler yaptığımı inceleyebilirsiniz. Onun dışında sitenizde herhangi bir sorun göremedim. Emin olmamakla birlikte menü stilinizden kaynaklanma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Açılır menüde alt tarafta bulunan geçişlerde bekleme durumu söz konusu ve de karışık bir yapısı var.
baya düzenleme yaptık tema üzerinde satın da aldık onaylanmazsa çok fena moralim bozulur bi dediğiniz gibi tıklayıp bakıyım ama bir çözümü olmalı

• Beğen

Vieyc

Üye
Üye
6 May 2019
56
62
18
baya düzenleme yaptık tema üzerinde satın da aldık onaylanmazsa çok fena moralim bozulur bi dediğiniz gibi tıklayıp bakıyım ama bir çözümü olmalı

Bu konuda uzman değilim tabii ki. Ben sadece yaşamış olduğum süreçten yola çıkarak yorumda bulunabiliyorum. Biraz bekleyin, gün içinde forumdan yardımcı olacaklar cevap yazacaktır. Umarım çözüm bulursunuz, iyi günler.

ayrıca o alttaki açılır menü içindeki menüler bende max 3 sn de açılıyor bence tatmin edici bir süre ama bakalım bi

Bende ilk yüklemede biraz gecikmeli geldiler. İlk yüklemeden sonra düzeldi, tabi benlik bir sorun da olabilir.

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
Sitenizi inceledim, öncelikle güzel bir proje; başarılar dilerim.
Ancak Adsense'nin yapım aşamasında görmesi çok normal.
Adsense Politikaları'nı okusaydınız aslında siz de sorunun nerede olduğunu çok rahat bir şekilde anlayabilirdiniz.
Google her zaman kullanıcıları korumaya yönelik tavır tutunur.
Bu bağlamda kullanıcıdan aldığınız verileri nerelerde kullandığınızı, bir sorun olduğunda size ulaşabilmeleri için nasıl bir yol izlediğinize ve sizin kim olduğunuzu kullanıcının bilmesini ister.
Sitenize "Gizlilik Politikası", "Hakkımızda", "İletişim Formu" ve "Çerez Politikası" eklediğiniz taktirde muhtemelen onay alacaksınız.

Yasin Özver

Üye
Üye
12 May 2019
33
20
8
28
Sivas
www.teknopace.com
Adsense Politikaları'nı okusaydınız aslında siz de sorunun nerede olduğunu çok rahat bir şekilde anlayabilirdiniz.
Bu bağlamda kullanıcıdan aldığınız verileri nerelerde kullandığınızı, bir sorun olduğunda size ulaşabilmeleri için nasıl bir yol izlediğinize ve sizin kim olduğunuzu kullanıcının bilmesini ister.
Sitenize "Gizlilik Politikası", "Hakkımızda", "İletişim Formu" ve "Çerez Politikası" eklediğiniz taktirde muhtemelen onay alacaksınız.
anladım teşekkür ediyorum

Yasin Özver

Üye
Üye
12 May 2019
33
20
8
28
Sivas
www.teknopace.com
siteme iletişim formu ve gizlilik politikasını ekledim sağ alt köşede bakabilir misiniz ? :) yeterli olur mu

• Beğen