merhaba yaklaşık 4 yıl önce youtube kanalım için adsense başvurusu yapmıştım reklamları bile aktif etmemiştim şu an web sitem için başvuru yaptıgım zaman zaten bir adsense hesabınız var maili geliyor site reddi uyarısı kısmında ise "Uzmanlarımız, AdSense hesabınızın AdSense politikalarının ihlâli nedeniyle devre dışı bırakılmış bir hesapla ilişkili olduğunu tespit etti. Hesapları devre dışı bırakılmış olan yayıncılar daha sonra AdSense programına katılamazlar."
zaten bir adsense hesabınız var mailinde verdiği maile sorunsuz giriş yapabiliyorum hesapta bir ban vs söz konusu değil sadece sitem onay sürecinde fakat ben o hesabın tamamen kapanmasını kendi mailimle temiz adsense başvurusu yapmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim ?
zaten bir adsense hesabınız var mailinde verdiği maile sorunsuz giriş yapabiliyorum hesapta bir ban vs söz konusu değil sadece sitem onay sürecinde fakat ben o hesabın tamamen kapanmasını kendi mailimle temiz adsense başvurusu yapmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim ?