Bu hatayı neden alıyorum?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

halilgurbuz

Üye
Üye
25 Mar 2019
68
28
18
Bu hatayı neden alıyorum?
Neden site adresine youtube kanal adresini yazamıyorum?
Youtube üzerinden etkinleştirme yapmak istediğimde aynı yere geliyor. Yine aynı hatayı veriyor.
Bakalım buna bir çözüm bulabilecekmiyiz :)

Ekli dosyalar

• elif.jpg
    elif.jpg
    98.9 KB · Görüntüleme: 5
  • elif2.jpg
    elif2.jpg
    100.3 KB · Görüntüleme: 5
  • elif3.jpg
    elif3.jpg
    77.9 KB · Görüntüleme: 4
  • elif4.jpg
    elif4.jpg
    20.6 KB · Görüntüleme: 4
  • elif5.jpg
    elif5.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 3

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

AdSense hesabınız onaylanmadığı için bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz. YouTube içi para kazanmayı açacaksanız ve eğer onaylı AdSense hesabınız yoksa YouTube üzerinden yeni bir AdSense hesap açmanız gerekiyordu. Ama sizin bir hesabınız olduğu için çift hesap sorunu yaşayabilirsiniz. Önerim ya hesabınızı onaylatmaya çalışın yada bu AdSense hesabınızı kapatın başka bir E-posta adresi ile YouTube üzerinden yeni bir AdSense hesabı açabilirsiniz.
Hesabınızı kapatmak için şu yazımı okuyabilirsiniz: “Zaten Mevcut Bir AdSense Hesabınız Var” Sorununu Nasıl Çözerim?

Saygılarımla,
Doğukan

AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi

• Beğen
Tepkiler: halilgurbuz

halilgurbuz

Üye
Üye
25 Mar 2019
68
28
18
Merhaba,

AdSense hesabınız onaylanmadığı için bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz. YouTube içi para kazanmayı açacaksanız ve eğer onaylı AdSense hesabınız yoksa YouTube üzerinden yeni bir AdSense hesap açmanız gerekiyordu. Ama sizin bir hesabınız olduğu için çift hesap sorunu yaşayabilirsiniz. Önerim ya hesabınızı onaylatmaya çalışın yada bu AdSense hesabınızı kapatın başka bir E-posta adresi ile YouTube üzerinden yeni bir AdSense hesabı açabilirsiniz.
Hesabınızı kapatmak için şu yazımı okuyabilirsiniz: “Zaten Mevcut Bir AdSense Hesabınız Var” Sorununu Nasıl Çözerim?

Saygılarımla,
Doğukan

Eski adsense hesaplarını kapatamıyorum ki :)
Banlı hepsi. Geçici olarak açsalar kapatıcam da yok yani malesef açmıyorlar ki kapatayım.
Her forma aynı dönüşü yapıyorlar :D

halilgurbuz

Üye
Üye
25 Mar 2019
68
28
18
Admob kapatma talebinde bulundum nafile. Yahu istemiyorum kaptın ne hesabım varsa diyorum yok :)
Ne kadar da seviyor beni google :)
En sonunda tüm google hesabımı kapatıcam galiba.
O zaman sorun çözülürmü dersiniz? :)

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Admob kapatma talebinde bulundum nafile. Yahu istemiyorum kaptın ne hesabım varsa diyorum yok :)
Ne kadar da seviyor beni google :)
En sonunda tüm google hesabımı kapatıcam galiba.
O zaman sorun çözülürmü dersiniz? :)
Merhaba,

Hesabınızı kapatma talebini Hesap ayarları bölümünde gönderdiyseniz size e-posta ile gelen linke tıklarsanız hesabınız kapatılır.

Saygılarımla,
Doğukan

• Beğen
Tepkiler: halilgurbuz