Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu sorun direkt AdSense ile alakalı olmadığı için yardımcı olamıyoruz. Google Pay ekibiyle iletişime geçmen gerek. Eğer iletişime geçemezsen AdSense; AdMob yayıncısı isen AdMob, YouTube iş ortağı isen YouTube içerik üretici destek ekibi ile iletişime geçmeyi dener misin:
Siz en doğrusu önce AdSense hesabınızı iptal edin ve google hesabınızı silin. Yeni ve temiz bir sayfa açarak işlemlere başlayın. Süreçte size destek olacağım. Sorunun kaynağını üstlenen yada net yanıt ileten bir birim olmadığı için sizin adınıza üzgünüm.
Siz en doğrusu önce AdSense hesabınızı iptal edin ve google hesabınızı silin. Yeni ve temiz bir sayfa açarak işlemlere başlayın. Süreçte size destek olacağım. Sorunun kaynağını üstlenen yada net yanıt ileten bir birim olmadığı için sizin adınıza üzgünüm.
Hesabımı sildim. Tekrar onay aldım. Tekrar test ödemesi için iban girdim aynı hatayı aldım. böyle bir şey olur mu acaba
Olursa benim kayıplarım mevcut bakiyem ve mevcut bazı yerlere kayıtlı Google hesabım.
Hesabımı sildim. Tekrar onay aldım. Tekrar test ödemesi için iban girdim aynı hatayı aldım. böyle bir şey olur mu acaba
Olursa benim kayıplarım mevcut bakiyem ve mevcut bazı yerlere kayıtlı Google hesabım.
Mevcut bazı yerlere kayıtlı hesabınızı riske atmamak adına, önce sadece AdSense hesabınızı iptal ederek yeni hesap oluşturun. Sorun aynı şekilde devam ederse, farklı yerlerde kayıtlı olan google hesabınızı riske atmayın, bir yakınınız adına adsense hesabı oluşturup devam edin. Tüm sorumluluk yakınınıza ait olur. Doğrulama telefonu adsense ile daha önce hiç alakası olmamış bir telefon olmalıdır.