Bu işlem tamamlanamıyor Bizimle iletişime geçin. daha fazla bilgi edinin [OR-BAIH-10]

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Arzu Çevikalp

SEO Uzmanı
SEO Uzmanı
Webmaster
Destek Ekibi
4 Tem 2018
80
93
18
İstanbul
www.arzucevikalp.net
Bu konuyu ilgili arkadaşlara danışacağım, çünkü şu ara bu sorunu yaşamakta olan kullanıcılar var.

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Bu sorun direkt AdSense ile alakalı olmadığı için yardımcı olamıyoruz. Google Pay ekibiyle iletişime geçmen gerek. Eğer iletişime geçemezsen AdSense; AdMob yayıncısı isen AdMob, YouTube iş ortağı isen YouTube içerik üretici destek ekibi ile iletişime geçmeyi dener misin:

Ayrıntılı bilgi için blogumda yer alan şu iki yazıyı inceleyebilirsin:
- Google AdSense OR-BAIH-01 Hatasının Çözümü
- Google AdSense OR-BAIH-01 Hatasının Çözümü (GÜNCELLENDİ)

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
AdMob ve YouTube içerik üreticisi değilim
@TR90Medya selam,

Siz en doğrusu önce AdSense hesabınızı iptal edin ve google hesabınızı silin. Yeni ve temiz bir sayfa açarak işlemlere başlayın. Süreçte size destek olacağım. Sorunun kaynağını üstlenen yada net yanıt ileten bir birim olmadığı için sizin adınıza üzgünüm.

TR90Medya

Üye
Üye
7 Kas 2019
88
26
18
@TR90Medya selam,

Siz en doğrusu önce AdSense hesabınızı iptal edin ve google hesabınızı silin. Yeni ve temiz bir sayfa açarak işlemlere başlayın. Süreçte size destek olacağım. Sorunun kaynağını üstlenen yada net yanıt ileten bir birim olmadığı için sizin adınıza üzgünüm.
Hesabımı sildim. Tekrar onay aldım. Tekrar test ödemesi için iban girdim aynı hatayı aldım. böyle bir şey olur mu acaba
Olursa benim kayıplarım mevcut bakiyem ve mevcut bazı yerlere kayıtlı Google hesabım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: omerturac

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Hesabımı sildim. Tekrar onay aldım. Tekrar test ödemesi için iban girdim aynı hatayı aldım. böyle bir şey olur mu acaba
Olursa benim kayıplarım mevcut bakiyem ve mevcut bazı yerlere kayıtlı Google hesabım.
Selam tekrar,

Mevcut bazı yerlere kayıtlı hesabınızı riske atmamak adına, önce sadece AdSense hesabınızı iptal ederek yeni hesap oluşturun. Sorun aynı şekilde devam ederse, farklı yerlerde kayıtlı olan google hesabınızı riske atmayın, bir yakınınız adına adsense hesabı oluşturup devam edin. Tüm sorumluluk yakınınıza ait olur. Doğrulama telefonu adsense ile daha önce hiç alakası olmamış bir telefon olmalıdır.

TR90Medya

Üye
Üye
7 Kas 2019
88
26
18
Selam @Yusuf ERGİŞİ
Öncelikle teşekkürler her soruma cevap verdiğiniz için
Hesap>Ayarlar>hesap bilgileri>Hesap kapatma
son bu uyarı geldi

Öncelikle adresinizi kontrol etmemiz gerekiyor

Hesabınızı kapatabilmemiz için öncelikle adresinizi kontrol etmemiz gerekiyor.

Son düzenleme: