Bu koruma önlemini almak zararlımı

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Arkadaşlar birden fazla tıklama yani sabotaj için bir önlem aldım fakat bu önlem sizce zarar verir mi bana?
<script type='text/javascript'>
//<![CDATA[
function downloadJSAtOnload(){var e=document.createElement("script");e.src="https://cdn.jsdelivr.net/gh/qxomer/reklam@master/reklam.js",document.body.appendChild(e)}window.addEventListener?window.addEventListener("load",downloadJSAtOnload,!1):window.attachEvent?window.attachEvent("onload",downloadJSAtOnload):window.onload=downloadJSAtOnload;
//]]>
</script>
Bu kodu <body> etiketinin üstüne koydum sizce sorun olur mu?

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Samet selam,

Peş peşe tıklamaları engelleyen bir script ise fayda sağlar. Ama tüm tıklamaları (organik olan dahil) yok sayıyorsa o zaman hem sen zarar görürsün ve hem reklam ve tıklama engellediğin için hesabın zarar görebilir. Bu sadece bir fikir.

Gönderdiğin scriptin nasıl çalıştığını test etmedim ama mantığı ilettim. Bu durum @osman ın da işine yarayabilir :) Göz atsa iyi olur bence.

• Beğen
Tepkiler: Samet47

Samet47

Üye
Üye
2 Kas 2020
431
68
28
Samet selam,

Peş peşe tıklamaları engelleyen bir script ise fayda sağlar. Ama tüm tıklamaları (organik olan dahil) yok sayıyorsa o zaman hem sen zarar görürsün ve hem reklam ve tıklama engellediğin için hesabın zarar görebilir. Bu sadece bir fikir.

Gönderdiğin scriptin nasıl çalıştığını test etmedim ama mantığı ilettim. Bu durum @osman ın da işine yarayabilir :) Göz atsa iyi olur bence.
Hocam sistem şöyle bir kullanıcı bir sayfada ki reklama 3 defadan fazla tıklar ise spam sayıp o tıklamaları geçersiz sayıyor

osman

Üye
Üye
Banlı Üye
29 Ağu 2020
37
11
8
Hocam sistem şöyle bir kullanıcı bir sayfada ki reklama 3 defadan fazla tıklar ise spam sayıp o tıklamaları geçersiz sayıyor
Bu durumun olması için reklam kodlarının <div> etiketi içerisinde class ile scripte bağlanması lazım aksi halde yusuf hocamın belirttiği gibi tüm siteye etkisi olur. Lakin attığın javascript kodlarında böyle bir özellik yok

• Beğen
Tepkiler: Samet47