Bunun Sebebi Ne Olabilir?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Mübariz Zülfiqarov

Destek Ekibi
Destek Ekibi
1 Ara 2018
164
193
43
URL Adresim aşağıdaki gibidir.

DEFİNE BULMACASI

Tam olarak sebebini öğrenebilirsem ona göre düzelymelerimi yapacağım. Teşekkürler.
Merhaba,

Bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkürler, ancak; İletmiş olduğunuz konu YouTube tarafını ilgilendirmektedir. YouTube, AdSense den tamamen farklı bir departmanlıktır. Durumunuzu Youtube ingilizce forum tarafına aktarmanız daha doğru olacaktır.

Bu alanda sadece AdSense ile alakalı soru ve sorunlara, cevap ve çözümler üretilmektedir.

Sağlıcakla kalınız

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Ayni sorun icin yardimci olabilir misiniz? Web adsense.

@Mhalat rica etsem, konularda karışıklık olmaması açısından ve size daha iyi yanıt iletebilmek adına, yeni bir konu başlığı altında durumunuzu açık bir şekilde iletebilir misiniz.

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Demir

kayaugur08

Üye
Üye
17 May 2019
16
6
3
Merhaba, ayni mesajı ben de alıyorum, web sitem ve adsense durumuyla ilgili detaylı bir mesaj yazdım size Yusuf Bey özelden, lütfen bana yardımcı olun. İyi çalışmalar, teşekkür ederim.

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba, ayni mesajı ben de alıyorum, web sitem ve adsense durumuyla ilgili detaylı bir mesaj yazdım size Yusuf Bey özelden, lütfen bana yardımcı olun. İyi çalışmalar, teşekkür ederim.
Merhaba,

Konu karışıklılığına sebep olmaması için hem de size daha iyi yardımcı olabilmemiz için lütfen yeni konu açınız.

Saygılarımla,
Doğukan

AdSense Türkiye Forumu Destek Ekibi

ismls07

Üye
Üye
11 Haz 2020
4
0
1
Ismet Ilhan

Merhabalar Lütfen neden onaylanmadığımı bana söyleyebilecek var mı ? yazmadığım konuşmadığım insan kalmadı . sorunu bilirsem düzeltmek için elimden geleni yapıcam ama 3. red yiyişim. 2 haftadır bununla uğraşıyorum. kanal 1500 aboneyi geçti izlenme saati 6000 e yaklaştı ... lütfen artık ağlıcam gerçekten sinirden .

Blogerlar

Üye
Üye
23 May 2018
87
61
18
30
Sorunum yaklaşık 8-9 ay önce çözüldü.
Tecrübemi aktarmak adına bir yol göstermem gerekirse;
  • Öncelikle Google/Adsese'nin neden red yanıtı verdiğini tespit etmelisiniz,
  • Daha sonra o içeriği siteden kaldırmalı ya da taslağa almalısınız. Böylelikle Google o yazıları indexlemeyecek/taramayacaktır.
  • Bunları yaptıktan sonra 1 hafta kadar bekleyin ve bu süreçti olabildiğince özgün yeni içerikler yükleyin.
  • Ardından tekrar başvurun. Olumlu dönüş alacaksınızdır.
Tüm bunları kendi tecrübemden yola çıkarak yazıyorum. İnşallah işinize yarar.
Elhamdülillah güzel kazançlar elde etmeye başladım. Çok iyi bir pasif kazanç yöntemi.

• Sevdim
Tepkiler: halil

raca

Üye
Üye
8 Ocak 2022
1
0
1
AdSense'e ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Uzmanlarımız yaptıkları inceleme sonucunda başvurunuzun programımızın ölçütlerini karşılamadığına karar verdi. Maalesef sizi programımıza kabul edemiyoruz.

Eposta alıyorum Buna nasıl bir çözüm bulabilirim?