Çift hesap sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

mikrozoomnet

Üye
Üye
5 Ara 2019
31
8
8
Arkadaşlar, yeni bir hat aldım ve ilk defa admob hesabı açtım. Açar açmaz 3-5 saat sonra çift hesap sorunu var dedi. Acaba bu sorunu nasıl çözebilirim, lütfen yardımcı olur musunuz?

mikrozoomnet

Üye
Üye
5 Ara 2019
31
8
8
kardeşim rica etsem banada yardımcı olur musun
Arkadaşım ben sıfırdan bir hat almıştım, daha önce bu hat ile gmail hesabı hiç açılmadı ve ilk defa gmail hesabı açtım. Açtığım bu gmail hesabı ile de bir admob hesabı açtım fakat 1-2 gün sonra çift hesap sorunu diye bir uyarı geldi. Defalarca sorunu gider butonuna tıkladım ama yinede aynı hatayı veriyordu. Araştırmalarım üzerine adres ve isim bilgisini farklı girmem durumunda bu sorunun çözüleceği yazıyordu. Bende Farklı bir isim ve farklı bir adres ile tekrardan farklı bir gmail ile admob açtım. 4-5 saat sonra hesabınız onaylandı diye bir bildiri geldi ve bildiri gelir gelmez ismi kendi ismimi, adreside kendi adresimle değiştirdim. Ve yaklaşık 2 haftadır hesapta ÇOK ŞÜKÜR bir sorun olmadı. Hatta uygulamalarımı kontrol edebilirsiniz. Reklamlar gösterimde.

Uygulamalarım: Android Apps by Mikrozoom on Google Play

Web sitem: www.mikrozoom.net

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

mikrozoomnet

Üye
Üye
5 Ara 2019
31
8
8
nasıl çözdün yardımcı olurmusun
Arkadaşım ben sıfırdan bir hat almıştım, daha önce bu hat ile gmail hesabı hiç açılmadı ve ilk defa gmail hesabı açtım. Açtığım bu gmail hesabı ile de bir admob hesabı açtım fakat 1-2 gün sonra çift hesap sorunu diye bir uyarı geldi. Defalarca sorunu gider butonuna tıkladım ama yinede aynı hatayı veriyordu. Araştırmalarım üzerine adres ve isim bilgisini farklı girmem durumunda bu sorunun çözüleceği yazıyordu. Bende Farklı bir isim ve farklı bir adres ile tekrardan farklı bir gmail ile admob açtım. 4-5 saat sonra hesabınız onaylandı diye bir bildiri geldi ve bildiri gelir gelmez ismi kendi ismimi, adreside kendi adresimle değiştirdim. Ve yaklaşık 2 haftadır hesapta ÇOK ŞÜKÜR bir sorun olmadı. Hatta uygulamalarımı kontrol edebilirsiniz. Reklamlar gösterimde.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr

Tebrikler :)

Çift hesap sorunu yaşayan tüm arkadaşlara ilettiğim tavsiye aşağıdaki gibi olup, siz de ona göre yapmışsınız, güle güle kullanın :) Tekrar hesabı kendi adınıza değiştirdiğiniz için risk altında olabilirsiniz, umarım sorun çıkmaz :)

Size tavsiyem; bir yakınınız adına, yakınınıza ait telefon (daha önce adsense hesap doğrulamasında kullanılmamış) numarası ile doğrulama yaparak yeni bir hesap oluşturmanız doğrultusunda olacaktır. Tüm sorumluluğun yakınınıza ait olacağını unutmayın.

• Beğen
Tepkiler: mikrozoomnet