Çifte hesap sorunu neden çözülemiyor?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

gokhankirca

Üye
Üye
2 Ara 2019
5
1
3
2 ayda 2000 den fazla abonem 60.000 saat izlenmem var ve giderek artıyor. Adsense eski bir adsense hesabım olduğunu söylesede hatırlamıyorum. Başka bir adsense hesabım var, başkasının adınada var. Ancak ne youtubede başka bir sekme var adsense hesabı girebileceğim ned e başka bir yol. Bana yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2019-12-02 23.20.21.png
    Ekran Resmi 2019-12-02 23.20.21.png
    194 KB · Görüntüleme: 19

mikrozoomnet

Üye
Üye
5 Ara 2019
31
8
8
x
2 ayda 2000 den fazla abonem 60.000 saat izlenmem var ve giderek artıyor. Adsense eski bir adsense hesabım olduğunu söylesede hatırlamıyorum. Başka bir adsense hesabım var, başkasının adınada var. Ancak ne youtubede başka bir sekme var adsense hesabı girebileceğim ned e başka bir yol. Bana yardımcı olabilir misiniz?

Hocam bendede aynı sorun var :( - İkinci bir hesabım olmamasına rağmen ikinci bir hesabım olduğu söyleniyor. Birde adsense politikalarına uymadığım söylenmiş acaba sitem yeni olduğu için mi (20 günlük) bu bildiriler geliyor.

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

Adsense hesabınızın olup olmadığını aşağıdaki yolu deneyerek kontrol edebilirsiniz.
Daha önce kullandığınız Google Hesabınız olduysa veya varsa Google Chrome üzerinden oturum açın.
Daha sonra Adsense sitesine girin ve oturum açın otomatik olarak Adsense Hesabı varsa paneline yönlendirecektir.
Hesaplar kısmından gerekenleri yapabilirsiniz.

Saygılarımla,
Sezgin

mikrozoomnet

Üye
Üye
5 Ara 2019
31
8
8
Merhaba,

Adsense hesabınızın olup olmadığını aşağıdaki yolu deneyerek kontrol edebilirsiniz.
Daha önce kullandığınız Google Hesabınız olduysa veya varsa Google Chrome üzerinden oturum açın.
Daha sonra Adsense sitesine girin ve oturum açın otomatik olarak Adsense Hesabı varsa paneline yönlendirecektir.
Hesaplar kısmından gerekenleri yapabilirsiniz.

Saygılarımla,
Sezgin
Hocam dediğinizi deneyeceğim ama sanmam, tüm gmail hesaplarımı bir yerde toplayıp, dediğinizi yapmaya çalışacağım. Ama daha dün yeni bir hat almıştım. Ve hesabıma yeni aldığım hattın numarasını girmiştim Yani ilk hesabım bu :(

Son düzenleme:

gokhankirca

Üye
Üye
2 Ara 2019
5
1
3
eski bir hesabım var. golobice@gmail.com ancak bu hesabın şifresini hiç bir şekilde hatırlamıyorum. Sıfırlama bilgilerini de hatırlamıyorum. Telefonumu giriyorum kullandığım mailleri giriyorum olmuyor, isim ad soyad bilgilerinle de bulmuyor. Ancak her ne hikmetse google beni nasıl hangi bilgim ile ilişkilendirdi de bu eski maili buldu anlamıyorum. Sorunumu çözülmedi.

mikrozoomnet

Üye
Üye
5 Ara 2019
31
8
8
eski bir hesabım var. golobice@gmail.com ancak bu hesabın şifresini hiç bir şekilde hatırlamıyorum. Sıfırlama bilgilerini de hatırlamıyorum. Telefonumu giriyorum kullandığım mailleri giriyorum olmuyor, isim ad soyad bilgilerinle de bulmuyor. Ancak her ne hikmetse google beni nasıl hangi bilgim ile ilişkilendirdi de bu eski maili buldu anlamıyorum. Sorunumu çözülmedi.
Hocam size tavsiyem farklı bir isim ve farklı bir adres girin. Ve tekrar deneyin.