[Çözüldü] Manuel Doğrulama Formu Hatası

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

ilkerulusoy

Üye
Üye
23 Ocak 2023
4
0
1
Merhaba,

Manuel doğrulama formu resmi belge göndermek istediğimde hata veriyor. En son @Doğukan Demir görselleri istemişti ordan ileriye gidemedim. Şahıs şirketim de var vergi levhası ile hesapda açtırmıyor. Ne yapabilirim bilmiyorum?

Konunun geçmişi şu şekilde pin süreci baştan nasıl başlatılır? - Google AdSense Community

Şöyle bir video kaydı aldım : Loom | Free Screen & Video Recording Software

Hata : Refresh this page and try again. Sorry, there was a problem with the form.

Arzu Çevikalp

SEO Uzmanı
SEO Uzmanı
Webmaster
Destek Ekibi
4 Tem 2018
80
93
18
İstanbul
www.arzucevikalp.net
Merhaba,

Bu postu hatırlıyorum, çünkü önce Art's Magazin yazmıştı, sonra Doğukan yazdı. Sorun düzeldi mi acaba? Oraya şu anda bağlı bulunduğunuz ikamet belgesini gönderdiniz değil mi? Bazı durumlarda form hata verebiliyor, bu bazen mühendislik sorunundan bazen de, kişisel bazı hatalı durumlardan dolayıdır. Eğer çözülmediyse, durumla ilgileneceğim.

ilkerulusoy

Üye
Üye
23 Ocak 2023
4
0
1
Merhaba,

Bu postu hatırlıyorum, çünkü önce Art's Magazin yazmıştı, sonra Doğukan yazdı. Sorun düzeldi mi acaba? Oraya şu anda bağlı bulunduğunuz ikamet belgesini gönderdiniz değil mi? Bazı durumlarda form hata verebiliyor, bu bazen mühendislik sorunundan bazen de, kişisel bazı hatalı durumlardan dolayıdır. Eğer çözülmediyse, durumla ilgileneceğim.
Merhaba,

Sorun hala devam ediyor. Forma bütün belge tiplerini denedim hepsinde hata veriyor. Loom | Free Screen & Video Recording Software burdaki videoya bakabilirsiniz. Videoda e-devletten aldığım belgeyi yüklüyorum. İlgilenebilirseniz sevinirim.

talha

Üye
Üye
29 Mar 2024
7
0
1
Merhaba,

Aynı sorunu yaşamaktayım yardımcı olabilirmisiniz

jisan77

Üye
Üye
17 Ağu 2024
2
1
3
If you encounter a Manual Verification Form Error, it could be due to a technical glitch, incomplete form fields, or an error in the data provided. To resolve it, ensure all required fields are filled accurately, double-check for any mistakes in the information entered, and try refreshing the page. If the issue persists, clear your browser cache or switch to another browser. For further assistance, contact customer support or the responsible organization to verify the error is not on their end.

• Sevdim
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
If you encounter a Manual Verification Form Error, it could be due to a technical glitch, incomplete form fields, or an error in the data provided. To resolve it, ensure all required fields are filled accurately, double-check for any mistakes in the information entered, and try refreshing the page. If the issue persists, clear your browser cache or switch to another browser. For further assistance, contact customer support or the responsible organization to verify the error is not on their end.
Hi @jisan77 ,

Thank you very much for your interest and contributions, we would be happy to see you among us.

Best wishes,