adsense onaylanma süreci
1 haftadan fazladır adsense hesabımın onaylanmasını bekliyorum ancak henüz bir cevap gelmedi. Yanlış yaptığım bir şey mi var?
blogger.com üzerinden açtığım site için başvurmuştum hala "sizi hazır duruma getirmek için çalışıyoruz" yazıyor. sroun nedir acaba blog:
TEKNO SOKAGI
@CetinbasCihat çok teşekkür ederim değerli desteğiniz ve iletmiş olduğunuz doğru cevaplar için.
@Enesdemir tekrar selam,
Bir önceki mesajımda size 'yapay zeka algoritması'ndan bahsetmiştim. Siz içeriklerin ingilizcesini çevirip yayınladığınızı iletmişsiniz (bu tür içerikler de taramada sınıfta kalıyor) ancak, olduğu gibi bire bir farklı URL lerde bulunan kopya içeriklerle karşılaşıyorum ki bu durum ciddi politika ihlali olup, red sebebidir. Ekran görüntüsünde paylaştığım ve işaretlediğim alanlar AdSense onayı almanızı imkansız kılar. Ayrıca menülerinizin de ekran görüntüsünü paylaşıyorum. İndirme siteleri, hack, crack, warez vb. gibi işlemleri yapan sitelerin adsense almasına müsaade edilmez. Kısaca:
- İçeriklerinizin tamamen özgün olması gerekiyor,
- Kopya ve tekrarlayan içerik olmaması gerekiyor,
- Telif hakkıyla korunan metaryal bulundurmamalısınız,
- Red geldikçe sorunu gidermeden tekrar başvuru yapmamalısınız,
- Siteniz sürdürülebilir olmalıdır,
- İyi bir organik trafiğe sahip olmalısınız,
- Farklı reklam veren şirketlere ait kodlar varsa onları kaldırmalısınız gibi önemli noktalara dikkat ederek, gerekli düzenlemeyi yaptıktan sonra tekrar bizimle iletişime geçebilirsiniz.
İyi dileklerimle.