Daha onceden youtube açıp adsenye bağlamıştım. Şimdi hıcbır sekılde hatırlamıyorum bilgileri E postayı bu durumda napabılırım lütfen yardımcı olun

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Sena

Üye
Üye
11 Nis 2020
16
2
3
Tekrar youtube açmak ve yapmak istiyorum. Muhtemelen ikinci hesap uyarısı alacağım. Yenı açtıgım kanalı adsenceye bağlarken bır tanıdıgımın üstüne açsam olurmu.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Tekrar youtube açmak ve yapmak istiyorum. Muhtemelen ikinci hesap uyarısı alacağım. Yenı açtıgım kanalı adsenceye bağlarken bır tanıdıgımın üstüne açsam olurmu.

Merhaba @Sena ,

Yeni açtığın kanalı, Youtube üzerinden para kazanma sekmesine dokunup öyle oluştur. Bir yakının adına oluşturacağın yeni hesapta kullanacağın telefon daha önce adsense ile ilgili hiç bir ilişkisi olmamış bir numara olsun.

Kolay gelsin,

Sena

Üye
Üye
11 Nis 2020
16
2
3
Merhaba @Sena ,

Yeni açtığın kanalı, Youtube üzerinden para kazanma sekmesine dokunup öyle oluştur. Bir yakının adına oluşturacağın yeni hesapta kullanacağın telefon daha önce adsense ile ilgili hiç bir ilişkisi olmamış bir numara olsun.

Kolay gelsin,
Peki youtube açarken E postamda yıne kendı adım geciyor kanalımda ki ismimde kendi adım. Adsenceyi açacağım kısının eposta adresinde ismi gecmelımı? Veya kanal adı ona aitmi olmalı bırde bunu cevaplarsanız cok mutlu olurum.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Peki youtube açarken E postamda yıne kendı adım geciyor kanalımda ki ismimde kendi adım. Adsenceyi açacağım kısının eposta adresinde ismi gecmelımı? Veya kanal adı ona aitmi olmalı bırde bunu cevaplarsanız cok mutlu olurum.

Tekrar selam @Sena ,

Bir adsense hesabına 500 farklı isimli farklı kişilere ait yada kendinize ait kanal ekleyebilirsiniz. Adsense hesabınızdaki isimle kanaldaki ismin aynı olmasına gerek yoktur.

Başarılar dilerim,

• Beğen
Tepkiler: Esrasevval

Sena

Üye
Üye
11 Nis 2020
16
2
3
Merhaba @Sena ,

Kolay gelsin,
Telefon numarası derken youtubeyı ilk başta açarken doğruladığımız telefon numarasımı yoksa adsenceye bağlanırken başka bır adsenceyle bağlantısı olmayan tel nomu giricegım. Yanı bu tel no 1000 abone ve 4000 saat gectıgınde mı adsenceye giriliyor. Yoksa dedigım gıbı youtubeyı doğruladığımız tel no mu umarım anlatabılmısımdır

• Beğen

Yusuf ERGİŞİ

Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Telefon numarası derken youtubeyı ilk başta açarken doğruladığımız telefon numarasımı yoksa adsenceye bağlanırken başka bır adsenceyle bağlantısı olmayan tel nomu giricegım. Yanı bu tel no 1000 abone ve 4000 saat gectıgınde mı adsenceye giriliyor. Yoksa dedigım gıbı youtubeyı doğruladığımız tel no mu umarım anlatabılmısımdır

@Sena tekrar selam,

AdSense i kastediyorum. Youtube gmail vs onları kastetmedim :) Adsense için hiç kullanılmamış bir telefon numarasını tavsiye ediyorum.

Başarılar,

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
Yetkili arkadaşlar bu konuları daha iyi bilir ama yaşadığım sorunlardan dolayı yabancı YT forumlarında gezinirken şöyle bir durumla karşılaştım, daha önce adsense sı yada kanalı herhangi bir sebepten dolayı kanalı reklamlara kapanmışsa , vede bu kanal tekrar para kazanmaya açılmıyorsa siz kendi adınıza vede aynı telefona başka bir hesap açıp , başka birinin adındakı adsense bağladığınızda , ilerleyen günlerde incelemelerde tekrardan para kazanmanız açılmayacaktır, çünkü sizi bir suçlusunuz kimliğiniz belli. telefon onuz belli. konu ile ilgili başlığı linkini atacaktım ama bulamadım.
Şu an benim kanalım çalınıp tekrar Yt yetkilileri yardımı ile geri aldım ama kanalım bu sebepten dolayı para kazanmaya açılmıyor,çünkü ben kanalı çaldırdım diye suçlu olarak görünüyorum , Reklamı olmayan bir kanal sahte reklam izleme yapılmış diye uyarı alıyorum

Sizin yapacağınız yakın birinizin adına açılmış olan hesaplardan devam edin...

Sena

Üye
Üye
11 Nis 2020
16
2
3
Yetkili arkadaşlar bu konuları daha iyi bilir ama yaşadığım sorunlardan dolayı yabancı YT forumlarında gezinirken şöyle bir durumla karşılaştım, daha önce adsense sı yada kanalı herhangi bir sebepten dolayı kanalı reklamlara kapanmışsa , vede bu kanal tekrar para kazanmaya açılmıyorsa siz kendi adınıza vede aynı telefona başka bir hesap açıp , başka birinin adındakı adsense bağladığınızda , ilerleyen günlerde incelemelerde tekrardan para kazanmanız açılmayacaktır, çünkü sizi bir suçlusunuz kimliğiniz belli. telefon onuz belli. konu ile ilgili başlığı linkini atacaktım ama bulamadım.
Şu an benim kanalım çalınıp tekrar Yt yetkilileri yardımı ile geri aldım ama kanalım bu sebepten dolayı para kazanmaya açılmıyor,çünkü ben kanalı çaldırdım diye suçlu olarak görünüyorum , Reklamı olmayan bir kanal sahte reklam izleme yapılmış diye uyarı alıyorum

Sizin yapacağınız yakın birinizin adına açılmış olan hesaplardan devam edin...
Yanı başkasının üstüne açtığımda sıkıntı olmaz demı

Must Leisure

Destek Ekibi
Destek Ekibi
13 Şub 2020
439
188
43
İçerisinde sizin isminiz vede telefonunuz olmasın, herhangı bir yakın (eş . çocuk ,anne , baba , abi, kardeş)

• Sevdim