Değerli Envanter: İçerik yok Aşamadım gitti

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

tolga10

Üye
Üye
18 Nis 2019
3
3
3
Merhaba arkadaşlar,
..... diye oyun sitemiz var. 5-6 defadır düzenleme yapıp yapıp gönderiyorum. Yok ne yaparsam yapayım "Değerli Envanter: İçerik yok" uyarısı alıyorum.

İlk başta sitede tamam içerik yoktu yani şifre ile giriş ekranı geliyordu giriş yapmadan içeriğe erişilemiyordu onun için oyunu alt domaine alıp, ana domaine içerik girdik oyun hakkında bilgiler vs. yinede aynı hatayı alıp duruyoruz.

Kontrol edebilirmisiniz. sorun nedir nasıl çözebilirim ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba @tolga10,

Sitenizi kontrol ettiğimde, kısa kısa içerikler ve açıklamalar görmekteyim. Şu an başvurunuz Oyunlar İçin AdSense (OİA) değil, (İİA) İçerik için AdSense olarak devam ediyor. Hal böyleyken;

İçerik için AdSense'in değerli envantere bakışı;

- Kullanıcılara değer katan ve herkese hitap eden benzersiz ve tamamen özgün içerikler,
- İçerik olarak zengin ve kullanıcıların sayfanızı ziyaret etmeleri için neden sunması, (ilgili video)
- Kopya, tekrarlayan içerik, boş sayfa vb durumların olmaması,
- Organik trafik durumunuzun iyi durumda olması,
- URL yaşınızın en az 2 ay olması gibi temel kriterler mevcuttur.

Size yardımcı olması açısından bu makaleye göz atmanızı tavsiye ediyorum. Bu arada, gereksinimleri yerine getirmeden, lütfen çok sık kez başvuru göndermeyin. Aksi taktirde 'Bu URL AdSense için kullanılamaz' hatası alırsınız ve URL adresinizi AdSense için bir daha kullanamayabilirsiniz. Ayrıca konu ile ilgili @moreandmore arkadaşımızın, sizin gibi benzer bir sorun yaşayan kullanıcıya iletmiş olduğu bu mesaja göz atabilirsiniz.

Bu arada Google Bot'un, otomatik reklam kodunuzu eklediğiniz ve reklam sunumu yapmak istediğiniz her sayfaya rahatlıkla ulaşıp, tarama yapabilmesi şarttır. Kullanıcı adı ve şifreyle korunan sayfalara erişim yapamayacağını unutmayın.

Başarılar dilerim.

Son düzenleme:

tolga10

Üye
Üye
18 Nis 2019
3
3
3
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Peki oyunlar için adsense başvurusunu bu web tabanlı oyunlar için yapabiliyormuyuz? sonuçta yine giriş ekranlı bir oyun. o kısımda da sorun çıkar mı acaba?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
@tolga10 selam,

Yoğunluk nedeniyle geç cevap verdiğim için üzgünüm. Oyunlar için AdSense konulu makaleyi incelemeniz, sorunuza yanıt olacaktır. Kurulum talimatları için ise bu makaleyi inceleyiniz.

Oyunlar için AdSense kullanmak istiyorsanız JavaScript konusunda teknik yeterliliğinizin olması ve AdSense politikalarına bağlı olmanız gerekir. Buna ek olarak:

• Oyunlar için AdSense'i yalnızca web tabanlı HTML5 oyunlara entegre edebilirsiniz.
  • İçeriğin aile için güvenli olması ve 13 yaş ve üzeri kullanıcıları hedeflemesi gerekir.
  • Tüm yerleştirme hedeflerini geri izleyebilmeniz ve oyunların dağıtıldığı yerleri tamamen kontrol edebilmeniz gerekir.
  • Oyunlardan para kazanmak için gerekli yasal haklara sahip olmanız gerekir.
İyi dileklerimle