Merhaba,
Bloğunuz sanırım bir aylık.
Blogspot uzantılı siteler için 6 aylık bir süre sonra başvuru yapılması genelde öneriliyor.
Reklamlardan para kazanmak için ziyaretçi sayısı önemli bir faktör.
Siteye ziyaretçi çekmek için bazı konulara dikkat edilmesi gerekiyor.
1-Kaliteli İçerik:
* İnsanların sizin yazılarınızı bulması ve okuması için onlara aradığı bilgileri en iyi şekilde sunun.
*Eski yazılarınızı düzenleyin. Diğer taraftan kaliteli içerik girmeye devam edin.
Güncel olsun siteniz. Bloğun sürekliliği de önemli aynı zamanda.
2-Seo Uyumlu Makale Nasıl Yazılır?
Seo uyumlu makale nasıl yazılır konusunu araştırın. Arama motorlarında sıralamaya girmek için
bazı ipuçlarını bilmeniz diğer önemli bir husus.
3-Uzun Kuyruklu Anahtar Kelime:
Yeni blog açanlara önerim uzun kuyruklu anahtar kelime üzerinde yoğunlaşmaları.
Genelde rekabeti fazla olan konularda yazı yazdıkları için arama motorlarında sıralamaya
girmeleri çok zor oluyor. Uzun kuyruklu anahtar kelime konusunu araştırın derim.
Ayrıca şu sayfaları da incelemeniz yararlı olacaktır:
Merhaba arkadaşlar, ..... diye oyun sitemiz var. 5-6 defadır düzenleme yapıp yapıp gönderiyorum. Yok ne yaparsam yapayım "Değerli Envanter: İçerik yok" uyarısı alıyorum. İlk başta sitede tamam içerik yoktu yani şifre ile giriş ekranı geliyordu giriş yapmadan içeriğe erişilemiyordu onun için...
adsenseturkiye.com.tr
Merhaba, Son zamanlarda çok karşılaştığımız Değerli Envanter sorunun neyden kaynakladığı hakkında bu yazı vesilesi ile öğrenebilirsiniz. Değerli Envanter Nedir? Sayfalarınıza eklediğiniz reklamlar ve ücretli tanıtım materyalinin içerikten fazla olmaması gerekir. Ayrıca sağladığınız içerik...
adsenseturkiye.com.tr