Çözüldü Değerli envanter: Toplama içerik Sorunu

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

Sitenizi inceledim maalesef uygun değil.
Özgün içerik demek size ait olan birşeyi paylaşmaktır.
30 adet şiir paylaşmanız bile Adsense hesabı almanızı sağlayabilir.
Paylaşmış olduğunuz konular açıkcası ilgi çekici değil ve sık sık güncel kalması gereken konulardır.
Resimler aynı içeriğe sahip kullanılmış bazı kelimeler var büyüklerimizi ilgilendiren konular mevcut.
Reklam şeklinde banner kullanımı Adsense hesabı almanızı engel olur ve politika ihlal söz konusudur.

Saygılarımla,
Sezgin

• Beğen
Tepkiler: Blogerlar

Blogerlar

Üye
Üye
23 May 2018
87
61
18
30
Merhaba,

Sitenizi inceledim maalesef uygun değil.
Özgün içerik demek size ait olan birşeyi paylaşmaktır.
30 adet şiir paylaşmanız bile Adsense hesabı almanızı sağlayabilir.
Paylaşmış olduğunuz konular açıkcası ilgi çekici değil ve sık sık güncel kalması gereken konulardır.
Resimler aynı içeriğe sahip kullanılmış bazı kelimeler var büyüklerimizi ilgilendiren konular mevcut.
Reklam şeklinde banner kullanımı Adsense hesabı almanızı engel olur ve politika ihlal söz konusudur.

Saygılarımla,
Sezgin
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Uyarılarınızı dikkate alacağım :)
"Resimler aynı içeriğe sahip kullanılmış bazı kelimeler var büyüklerimizi ilgilendiren konular mevcut" kısmını tam anlayamadım. Biraz açıklarsanız sevinirim.
Yani şimdi benim tüm yazılarımı silmem mi gerekiyor kısaca Sezgin Hocam? Yazılarımızın çoğunu kendimiz oluşturuyoruz, PDF vb. kendimiz hazırlıyor ve siteye ekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Bayram ŞENAKAR

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Demek istediğim bazı içeriklerinizde aynı resimler bulunuyor ve Adsense çok etkisi olmasa bile Google bunlara önem verir paylaşılacak olan içeriğe göre resim eklemelisiniz ziyaretçiler için önemlidir, ona göre gözden geçirir ve yazıları okurlar. ;)
Kazanç sağlamak için Adsense kurallarına uygun olmalıdır.

Blogerlar

Üye
Üye
23 May 2018
87
61
18
30
Şanısınızı deneyin :)
Tekrar merhaba Bayram Hocam,
Dediklerinizi yaptıktan sonra birkaç gün bekledim ve dün tekrar başvuru gönderdim. Bugün ise "Değer katılmamış zayıf içerik" nedeniyle kabul olmadığına dair bir dönüş oldu, yani yine olumsuz :)
Önceden "Toplama içerik" nedeniyle kabul edilmezken, bu sefer "Değer katılmamış zayıf içerik" nedeniyle kabul edilmedi. Demek ki yaptığımız işlemler işe yaradı. Yada iki neden de aynı ben ayrı sanıyorum :)
  • Sizce bundan sonraki adım ne olmalı?
  • Sitede şuan yayında +100 içerik var. Hangilerinin "Değer katılmamış zayıf içerik olduğunu nereden bilebilirim? Çünkü yardım formunda şöyle bir içerik gördüm;
elma.PNG

• Beğen

Blogerlar

Üye
Üye
23 May 2018
87
61
18
30
Hayır aynı şey değil :)
Demek ki kopya içerik sorununu atladık.
Bundan sonra yapmanız gereken bir şey var.
Kısa yazılarınızı tespit edip en az 300 kelime olacak şekilde yeniden yayına alacaksınız.
Ya da aşağı yukarı 1-2 hafta kadar gerçekten güzel ve emek verdiğiniz içerikler paylaşacaksınız.
Çok teşekkür ederim, sizin yönlendirmenizle oldu. Şehir dışına olduğumdan biraz geç cevap yazdım, kusura bakmayın.
Şuan yayında olan tüm yazılarımı kontrol ettim ve eksik olanların neredeyse hepsini +300 kelimeye ulaştırdım.
Ancak sitemde aynı zamanda forum var, forumda bulunan yazılar 300 kelimeden az. Bunlar için ne yapmam gerekir? Bugün tekrar başvuru göndereyim mi sizce?

• Beğen

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
Çok teşekkür ederim, sizin yönlendirmenizle oldu. Şehir dışına olduğumdan biraz geç cevap yazdım, kusura bakmayın.
Şuan yayında olan tüm yazılarımı kontrol ettim ve eksik olanların neredeyse hepsini +300 kelimeye ulaştırdım.
Ancak sitemde aynı zamanda forum var, forumda bulunan yazılar 300 kelimeden az. Bunlar için ne yapmam gerekir? Bugün tekrar başvuru göndereyim mi sizce?
Merhabalar tekrardan,
Forumunuz fena gözükmüyor. Bir daha onay için gönderebilirsiniz.

Blogerlar

Üye
Üye
23 May 2018
87
61
18
30
Merhabalar..
Sonunda zafere ulaştım. Sitem onay aldı :) Bu sorunlarımın düzeltilmesinde yardımcı olan başta @Bayram Şenakar hocam olmak üzere @Yusuf ERGİŞİ ve @Cihat Özgen hocalarıma tek tek teşekkür ederim. En büyük desteği veren @Bayram Şenakar hocam size çok çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Dediklerinizi geçte olsa yaptım ve onay aldım :)

Bu sorunla karşılaşan arkadaşların problemlerine çözülmesi için yaptığım adımları yazayım;
  1. Özgün olmayan yazıları wp panelinden işaretledim
  2. Daha sonra Düzenle seçeneğinden Durumlarını Taslak olarak kaydettim
  3. Aynı işlemleri sayfalarınız için yapmayı unutmayın
  4. Son olarak da Cache'leri temizleyip başvuru yaptıktan sonra inşallah sorununuz çözülür.
İyi forumlar :)