Değerli Envanter: Yapım Aşamasında (Güncel)

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vieyc

Üye
Üye
6 May 2019
56
62
18
adsense sorun.png
Daha önce açmış olduğum bir konuda adsense başvurduğumdan ve 2 günde bir ret cevabı alırken, biri "Site Davranışı: Gezinme" ve ikisi "Değerli Envanter: Yapım Aşamasında, son başvurumun neden uzun sürdüğünü sormuştum. Yaklaşık 10-11 gün süren son başvurumda da yine "Değerli Envanter: Yapım Aşamasında" şeklinde reddedildim.

"Gezinmeyi veya etkileşim kurmayı gereksiz ölçüde zorlaştıran ya da sinir bozucu içerik bulunan sayfalara..." diye devam eden bu hatayı araştırdığımda bağlantı hataları vs. gibi yorumlar gördüm. Sitemde bu ihlaller ile alakalı bir durum olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden Blogger'da bazı değişiklerle oluşturduğum "Basit" temasını kullanırken blogger için kullanılabilecek temaları araştırdım ve uyduğunu düşündüğüm, karmaşık olmayan bir temayı blog adresime uyguladım. Tüm bunları yaptıktan sonra adsense başvurusunu tekrar gönderdim.

Bu konu defalarca kez açıldı, farkındayım ancak ben bu süreci sonuna kadar devam ettirip onay alana kadar güncellemeyi düşündüm. Asıl amacım sadece soru sormak, hatayı bulmak dışında, bu süreçte neler yapıldığının ve hataların nasıl düzeltilebileceğinin paylaşılmasıdır.

Edit: Cevap geldikten sonra yine aynı sebepten reddedilirsem diye Blog Adresini koyuyorum. Adsense'den cevap gelmeden önce blogu inceleyip neden kaynaklanabileceği hakkında yardımcı olmak isteyenler için.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Selam @Vieyc :)

Yaşamış olduğunuz bu durumu, açmış olduğunuz diğer konu altından takip edelim.

Vieyc

Üye
Üye
6 May 2019
56
62
18
Selamlar @Yusuf ERGİŞİ

Başta farklı bir durum gibi değerlendirip yeni konu açma gereği duymuştum ancak haklısınız, düşününce sonuç olarak sürecin devamıyla alakalı. Yazı diğer konuya taşınmıştır. Bu konuyu silerseniz memnun olurum.

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Soruna cevaplar diğer konu üzerinden verilecektir. Konu kapatılmıştır.

Saygılarımla,
Doğukan

• Beğen
Tepkiler: Vieyc
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...