Değerli envanter: Yapım aşamasında

Ankara Kampüs Sürücü Kursu

Dolunay Han

Üye
Üye
9 Ara 2020
3
1
3
Esenlikler, sitem için Adsense başvurdum lakin başlıkta da görüldüğü gibi "Değerli envanter: Yapım aşamasında" ihlalini bulduğunu söylüyor. Ben bunun ne olduğunu çözemedim. Yardım edebilir misiniz?

Sitede kendi yazdığım şiirlerimi paylaşmaktayım, kendime ait içeriklerdir.
Site adresim: Dolunay Han

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,460
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Esenlikler, sitem için Adsense başvurdum lakin başlıkta da görüldüğü gibi "Değerli envanter: Yapım aşamasında" ihlalini bulduğunu söylüyor. Ben bunun ne olduğunu çözemedim. Yardım edebilir misiniz?

Sitede kendi yazdığım şiirlerimi paylaşmaktayım, kendime ait içeriklerdir.
Site adresim: Dolunay Han

Merhaba @Dolunay Han ,

Bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkürler. Sitenizi incelediğimde henüz çok yeni olduğunu görüyorum ve bu uyarıyı almanız çok normal.

- site.blogspot.com gibi URL adresine sahip sitelerin en az 6 aydır yayında ve güncel olması,
- En az 50-60 tamamen özgün ve kullanıcılara değer katan makalelerin (şiir vs) olması,
- Benzersiz, derleme olmayan, kopya olmayan, tekrarlayan içeriklere yer verilmemiş içerikler olması,
- Organik trafik olarak iyi bir durumda olmanız,
- Sitenizde boş alanların olmaması ve yada varsa kaldırmanız,
- Kırık link yada 404 hatalarından arındırılmış olması,
- Açılır menü yada popup pencerelere yer vermemeniz,
- Tasarım olarak kullanıcıların aradıklarını rahatlıkla bulabilecekleri bir tasarıma sahip olmanız,

gibi konulara ağırlık vermenizi rica ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

Dolunay Han

Üye
Üye
9 Ara 2020
3
1
3
Merhaba @Dolunay Han ,

Bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkürler. Sitenizi incelediğimde henüz çok yeni olduğunu görüyorum ve bu uyarıyı almanız çok normal.

- site.blogspot.com gibi URL adresine sahip sitelerin en az 6 aydır yayında ve güncel olması,
- En az 50-60 tamamen özgün ve kullanıcılara değer katan makalelerin (şiir vs) olması,
- Benzersiz, derleme olmayan, kopya olmayan, tekrarlayan içeriklere yer verilmemiş içerikler olması,
- Organik trafik olarak iyi bir durumda olmanız,
- Sitenizde boş alanların olmaması ve yada varsa kaldırmanız,
- Kırık link yada 404 hatalarından arındırılmış olması,
- Açılır menü yada popup pencerelere yer vermemeniz,
- Tasarım olarak kullanıcıların aradıklarını rahatlıkla bulabilecekleri bir tasarıma sahip olmanız,

gibi konulara ağırlık vermenizi rica ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.
Teşekkürler, anladım. Bunlara dikkat ederek daha sonra başvuracağım.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ