Değerli Forum Üyeleri

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

doctor

Üye
Üye
11 Mar 2020
27
14
3
Blogger sitemde disqus yorum eklentisi var bu eklentiyi kaldırıp daha şık yorum eklentisi veya blogger yorum eklentisini kurmak istiyorum.Konu dışı ama üyelerimizden bilgisi olan vardır.Yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler, saygılarımla...

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Blogger sitemde disqus yorum eklentisi var bu eklentiyi kaldırıp daha şık yorum eklentisi veya blogger yorum eklentisini kurmak istiyorum.Konu dışı ama üyelerimizden bilgisi olan vardır.Yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler, saygılarımla...

Merhaba,

Bu konu ile ilgili webmaster ve seo uzmanı destek ekibi arkadaşlarımız size katkı sağlayacaklardır.

Saygı bizden, kolaylıklar dilerim.

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

Eğer responsive gibi tema kullanıyorsanız bunların bir kısmı özelleştirilebilir olmaktadır.
Blogger panelinizden yerleşim bölümüne gelin widget alanında yorum özelliğin olup olmadığına bakın adı comment diye geçer eğer varsa widget düzenleye tıklayın ve içinden disqus adlı yazıyı kaldırın ve kayıt edin.

Blogger paneline gelin ayarlar kısmından yorum konumu'nu bulun ve seçeneği değiştirin.
İnternet üzerinden araştırma yaparak sitenize şık yorum kutusu ekleyebilirsiniz, ancak temanız ile uyumlu olması gerekir ve ayrıca yedek almayı unutmayın. ;)

Saygılarımla,
Sezgin

doctor

Üye
Üye
11 Mar 2020
27
14
3
Merhaba,

Eğer responsive gibi tema kullanıyorsanız bunların bir kısmı özelleştirilebilir olmaktadır.
Blogger panelinizden yerleşim bölümüne gelin widget alanında yorum özelliğin olup olmadığına bakın adı comment diye geçer eğer varsa widget düzenleye tıklayın ve içinden disqus adlı yazıyı kaldırın ve kayıt edin.

Blogger paneline gelin ayarlar kısmından yorum konumu'nu bulun ve seçeneği değiştirin.
İnternet üzerinden araştırma yaparak sitenize şık yorum kutusu ekleyebilirsiniz, ancak temanız ile uyumlu olması gerekir ve ayrıca yedek almayı unutmayın. ;)

Saygılarımla,
Sezgin
Teşekkür ediyorum.Minnettarım sizlere iyi ki varsınız. @Sezgin Güler @Yusuf ERGİŞİ @Bayram Şenakar @Cihat Özgen