Diğer Adsense Hesabımı İptal etmek istiyorum?

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Mancu Yapım

Üye
Üye
17 Eyl 2019
1
1
3
muhammedancu@hotmail.com Hesabımı aktif olarak kullanmaktayım ve Şuan da youtube birbirinden farklı içerik üreteceğiz...
Lakin mancuyapim@gmail.com hesabım da adsensede olduğu için ''Başka Bir Adsense hesabı'' mevcut uyarısı alıyorum...
Para Kazanma Devre Dışı olmuş.
Sadece muhammedancu@hotmail.com adlı hesabımın adsense bağlanmasını nasıl sağlayabilirim?
Yahut mancuyapim@gmail.com hesabımı iptal etmem için yardımcı olabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,459
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
muhammedancu@hotmail.com Hesabımı aktif olarak kullanmaktayım ve Şuan da youtube birbirinden farklı içerik üreteceğiz...
Lakin mancuyapim@gmail.com hesabım da adsensede olduğu için ''Başka Bir Adsense hesabı'' mevcut uyarısı alıyorum...
Para Kazanma Devre Dışı olmuş.
Sadece muhammedancu@hotmail.com adlı hesabımın adsense bağlanmasını nasıl sağlayabilirim?
Yahut mancuyapim@gmail.com hesabımı iptal etmem için yardımcı olabilir misiniz?

@Mancu Yapım merhaba,

Yaşadığınız bu durum büyük bir kullanıcı topluluğunun karşılaştığı sorun olmakla birlikte, mühendisler konu ile ilgili yoğun bir çalışma yürütüyorlar. Yanıt aldığımda sizleri bilgilendireceğim.

Kanalınızda herhangi bir politika ihlali yoksa, ve adsense hesabı ilişiklendirme seçeneğiniz aktifse, işlemlerinize sorun çözüme kavuşuncaya kadar içerik üretebilirsiniz. Ancak, youtube tarafında para kazanma sekmesinde bulunan, adsense hesabı ilişiklendirme alanına erişiminiz yoksa, youtube ingilizce forum tarafından destek almanız gerekecek. Adsense hesabınızla ilgili sorun çözülse de, youtube tarafında da işlem gerektirir.

Youtube tarafında, para kazanma sekmenizde, hesap ilişiklendirme alanı aktifse, bir yakınınız adına yeni bir adsense hesabı oluşturup ilişiklendirerek devam etmeniz daha doğru olur. Ancak tüm sorumluluk yakınıza ait olur. Bu süreci hızlandırmış olur.

Size bu konuda (mühendislerin geri dönüşü) süre vermek istemiyorum. Belki bu gün, belki bir kaç ay sürebilir.

Kolaylıklar dilerim.