Merhabalar ben sitem için bir adsense hesabı açtım. Ancak zaten bir hesabın var diğer hesabı kapat hatası alıyorum. Diğer hesabımın ilk 4 hanesini bana söylüyor ancak öyle bir hesabım dahi yok yani ben öyle bir adsense hesabı açmadım. seasermediaofficial@gmail.com hesabımda ki bilgiler ile kesinlikle başka adsense açmadım benim tek adsense hesabım budur.
seasermediaofficial@gmail.com adsense hesabım dışında başka hiç bir adsense hesabım yok, bu hesabın etkinleştirilmesi için sizden yardım etmenizi rica ediyorum. Hesabınızı kapatın diyor ancak ben o hesabı bilmiyorum dahi hiç öyle bir hesabım olmadı.
Ana hesabım seasermediaofficial@gmail.com'dur bunun dışında ki hesapları kapatmanızı rica ediyorum lütfen.
Sizlerden haber bekliyorum.
@Yusuf ERGİŞİ @Cihat Özgen
seasermediaofficial@gmail.com adsense hesabım dışında başka hiç bir adsense hesabım yok, bu hesabın etkinleştirilmesi için sizden yardım etmenizi rica ediyorum. Hesabınızı kapatın diyor ancak ben o hesabı bilmiyorum dahi hiç öyle bir hesabım olmadı.
Ana hesabım seasermediaofficial@gmail.com'dur bunun dışında ki hesapları kapatmanızı rica ediyorum lütfen.
Sizlerden haber bekliyorum.
@Yusuf ERGİŞİ @Cihat Özgen
Son düzenleme: