Diğer Hesabı Kapantın Uyarısı Alıyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EXTRA Bilgi

Üye
Üye
19 Ara 2020
3
1
1
Merhabalar Bir Adsense hesabı açtım etkinleştirilmesisi için bekledim ama diğer hesabınızı kapantın uyarısı alıyorum Diğer hesabımın ne oldugunu bilmiyorum Daha önceden kullanıp kapatıgım farkılı bir youtube hesabım veya farkılı bir adres ile bir adsense hesabımm vardı ama youtube kanalım kapatıldığı için adssense hesabımda kapatılmıştım şuan yeni kurduğum o eskisi ile herhangi bir bağlatısı bile yoktur sadece adsense adresim ve tel hesabımı kulanıyorum ve adsense etkinleştirilmesi için sizden yardım istiyorum diğer kapatın dediği Hesabın ne oldugunu bilmiyorum lütfen yardımcı olunuzd

Ekli dosyalar

• ekran yakalyıcı.PNG
    ekran yakalyıcı.PNG
    22.8 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,

Youtube kanalınız kapandığında adsense hesabınız kapanmaz bu sebeple eski adsense hesabınıza gidip kapatmalısınız.

Saygılarımla

EXTRA Bilgi

Üye
Üye
19 Ara 2020
3
1
1
Merhabalar,

Youtube kanalınız kapandığında adsense hesabınız kapanmaz bu sebeple eski adsense hesabınıza gidip kapatmalısınız.

Saygılarımla
Hangi hesap oldugunu bilmiyorum gmail bir e posta geldi benim olmayan bir gmail kayitli olarak gözükuyor yani hangi herhangi bir şekilde hesap giremiyorum silemiylrumda bu nun kapatmanin bir yolu yokmu acaba

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Maalesef , ancak şöyle yapabilirsiniz bir yakınınız adına farklı telefon farklı internet farklı e posta ve farklı telefon numarası ile bir hesap açabilirsiniz.

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Konuyu kilitliyorum bir sorunuz olursa yeni konu açmaktan çekinmeyiniz.

Saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...