'Diğer hesabı kapatın' uyarısı alıyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Olta balıkçısı

Üye
Üye
24 Eyl 2021
2
2
3
Merhabalar. Bir Adsense hesabı açtım ve etkinleştirilmesi için bekledim. Fakat diğer hesabı kapatın uyarısı alıyorum. Diğer hesabın ne olduğunu bilmiyorum. Veya unuttum. Daha önceden kullanıp kapattığım farklı bir YouTube hesabımda ve farklı bir adres ile bir Adsese hesabım vardı. O adrese bağlı Youtube hesabım kapandığı için, adsense hesabını kapattım diye hatırlıyorum. Yeni hesabımın o hesapla hiç bir bağlantısı yoktur. Sadece cep telefon numaram aynı. Şu anda sadece www.oltabalikcisi.com@gmail.com hesabım var. Bu hesabımın etkinleştirilmesi için sizlerden yardım istiyorum. Günlerdir uğraşıyorum ama beceremedim.
Ana hesabım www.oltabalikcisi.com@gmail.com. Diğer hesabımın ne olduğunu bilmiyorum. Diğer hesabın kapatılması konusunda sizlerden yardım istiyorum.

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Diğer hesabının ilk 3 harfi sana başvuruna cevap olark mail olarak bildirilir. Kontrol eder misin?

Olta balıkçısı

Üye
Üye
24 Eyl 2021
2
2
3
hocam oda www..ile başlıyor.
sanırım www.yuceldemirtas.com@gmail.com olması lazım adresin. Ama bu adresin kurtarma bilgileri falan elimde ve hafızamda yok. Yani bu hesaptaki adsenseyi kapatmak istiyorum.

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Bu konuda bizim yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor. Hesap kurtarma yöntemleri eklemen gerekirdi.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ