Diğer hesabınızı kapatın Hatası Lütfen bir yetkili bakabilirmi

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

CevoBEy

Üye
Üye
29 Eyl 2019
2
0
1
Herkese iyi günler arkadaşlar. Kendime içeriklerimi paylaşmak için yeni bir youtube kanalı açtım ev adresimde kuzenimin çocugu ile aynı modemi kullanıyorum onlar sadece yan dairede adres kısmıda çakışıyor ve ipler çakışıyor sanırım o yüzden bu hatayı alıyorum büyük ihtimalle bu sebeblerden dolayı diğer hesabınızı kapatın uyarısı alıyorum. bikac adsense ve gmail hesabı açtım hepsinde aynı sorun .
hesabımı kendi T.C Nüfus kimliğim ve kendi telefon numaram ile onaylayabilirim. bu sorun çözüme ulaştırabilirmi ? ,
youtube hesap adresim :cevdetatc61@gmail.com
Mail Adresim : cevdetatc61@gmail.com
Kimlik isim soyisim : Cevdet Atıcı
yayıncı numaram : pub-8020263430398289

CetinbasCihat

Üye
Üye
23 Eki 2018
305
225
43
Merhaba

Adres kısmının çakışması mümkün değil, yan daire de diyerek kendiniz söylüyorsunuz, onların 15-1 se sizinde 15-2 olmalı burada bir çakışma yok. Daha önce hesap açıp unutmuş olmalısınız.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

CevoBEy

Üye
Üye
29 Eyl 2019
2
0
1
peki 1 adresde 2 farklı insan adsense kullanamayacakmı ? aynı adres olsa bile bir ailede bir tane adsense kullanıcısı hakkımı veriyor ? söylediginiz sorumu cevaplamıyor.

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
peki 1 adresde 2 farklı insan adsense kullanamayacakmı ? aynı adres olsa bile bir ailede bir tane adsense kullanıcısı hakkımı veriyor ? söylediginiz sorumu cevaplamıyor.

Merhaba,

@CetinbasCihat arkadaşıma katılıyorum ve eklemek istiyorum.

Adres derken mektup adresi (IP adresi değil) önce bunu ayrıştıralım. Artık, yeni nesil düşünen algoritmaya sahip makinelerin kontrolü ile yapılan bu işlemlerde hata payı çok düşüktür. Aynı mektup adresinden tüm aile fertleri adsense hesabı alabilir. Hatta aynı modem üzerinden de yine tüm aile fertlerinin adsense hesabı oluşturmasında bir mahsur yoktur. Kaldı ki, aynı bilgisayar üzerinden dahi (chrome üzerinden kullanıcılar oluşturarak ve kullanıcı değişimi ile) mümkündür. Taa ki sistem bir uygunsuzluk gördüğünde, hem mac adreslerine, hem IP adresinize, mektup adresinize, doğrulama telefon numaranıza vs tümünü gözlem altına alır. Uygunsuzluktan kastım, herhangi bir adsense program politikası yada adsense şartlar ve koşullara uygun olmayan davranıştır.

@CetinbasCihat arkadaşımın da dediği gibi, daha evvel oluşturulup, unutulmuş bir hesabınızın olması muhtemeldir. Bu tür ilettiğim taleplerin bir çoğu daha evvel adsense ile haşır neşir olmuş, ya hesabını unutmuş, yada politika ihlaline maruz kalarak yeni hesap oluşturmaya çalışan kullanıcılar olduğu şeklinde geri dönüşler aldım.

Sizin durumu netleştirmek adına, yakın zamana kadar çakışan hesapları iletmiş olduğumuz bir link vardı ve o link üzerinden direkt olarak siz durumu aktarabiliyordunuz. Ancak bir aydan fazla süredir, bahse konu link e erişim problemi mevcut. Bu durum mühendislerin bilgisi dahilinde ve sizlerden gelen bu ve benzeri talepleri alabilmeleri için hazırlık yapıyorlar.

Biraz sabırlı olmanız dahilinde, aldığım yanıtı duyuru olarak sizlerle paylaşacağım.

Sabrınız için teşekkürler.