'Diğer hesabınızı kapatın' uyarısı alıyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

softa1294

Üye
Üye
5 Mar 2020
3
2
3
Merhabalar. Bir AdSence hesabı açtım etkinleştirilmesi için bekledim ama diğer hesabınızı kapatın uyarısı alıyorum. Diğer hesabın ne olduğunu bilmiyorum. Şuan sadece salihasofta72@gmail.com hesabım var ve etkinleştirilmesi için sizden yardım istiyorum ve diğer hesabın kapatılmasını sizden rica ediyorum. Teşekkür ederim.

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

Bununla ilgili açmış olduğum konuyu incelemenizi rica ediyorum.
Denemeniz sonrasında yine aynı sorun ile karşılaşırsanız bana bildirin yardımcı olacağım.

Saygılarımla,
Sezgin

• Sevdim
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

softa1294

Üye
Üye
5 Mar 2020
3
2
3
Evet şimdi okudum , ben şu an yeni bir adsence hesabı açsam ve farklı bir telefon numarası kullansam sorunum çözülür mü yani ? ama bir yerde de youtube hesabınızdaki gmail ve adsence hesabında ki gmail aynı olması gerekiyor deniliyordu benim salihasofta72@gmail.com hesabı hariç diğer ne kadar adsence hesabı var ise kapatmam gerekiyor ama yapamıyorum siz yapabilirseniz çok mutlu olurum gerçekten teşekkür ederim

Yusuf ERGİŞİ

Google Diamond Product Expert
Yönetici
Geliştirici
Moderatör
SEO Uzmanı
Webmaster
Yazar ve Eleştirmen
10 Nis 2018
2,395
1,457
113
Ankara
adsenseturkiye.com.tr
Evet şimdi okudum , ben şu an yeni bir adsence hesabı açsam ve farklı bir telefon numarası kullansam sorunum çözülür mü yani ? ama bir yerde de youtube hesabınızdaki gmail ve adsence hesabında ki gmail aynı olması gerekiyor deniliyordu benim salihasofta72@gmail.com hesabı hariç diğer ne kadar adsence hesabı var ise kapatmam gerekiyor ama yapamıyorum siz yapabilirseniz çok mutlu olurum gerçekten teşekkür ederim

Merhaba,

Evet bir yakınınız adına yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Hiçbir şekilde adsense ile ilişiği olmamış bir telefon numarası ile doğrulama yapmanızı öneriyorum. Youtube ile adsense hesabınıza ait eposta adreslerinin aynı olmasına gerek yoktur.

Hesaplarınızın kapatılma talebinize gelince ise, artık bir politika ihlali durumu (birden fazla hesap) sözkonusu olduğu için bu durum mümkün görünmemektedir.

İyi dileklerimle,

• Sevdim
Tepkiler: Sezgin GÜLER

softa1294

Üye
Üye
5 Mar 2020
3
2
3
Anladım o zaman kardeşimin hesabı ile adsence hesabı açıp youtube hesabı ile o gmail i ilişkilendirmem lazım galiba bu işlerden de pek anlamıyorum ama youtube izlenme ve abone sayısı doldu o yüzden para kazanma şuan da uygun değil bunları yaptığım taktirde uyguna dönecektir değil mi

Atacbala

Destek Ekibi
Destek Ekibi
16 Eyl 2019
507
304
63
Anladım o zaman kardeşimin hesabı ile adsence hesabı açıp youtube hesabı ile o gmail i ilişkilendirmem lazım galiba bu işlerden de pek anlamıyorum ama youtube izlenme ve abone sayısı doldu o yüzden para kazanma şuan da uygun değil bunları yaptığım taktirde uyguna dönecektir değil mi
Evet 1000 abone ve 4000 saat kosulunu sagladiktan sonra adsense hesabina bagliyorsunuz.Daha sonra incelenme süreci olacaktir yogunluga bagli olarak genellikle 1 ay içinde sonuç alirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Sezgin GÜLER