Diğer hesabınızı kapatın uyarısı alıyorum.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

seyyahaile

Üye
Üye
12 Tem 2020
7
0
1
Merhabalar bir adsense hesabı açtım ve etkinleştirilmesi için bekledim ama diğer hesabınızı kapatın uyarısı alıyorum.Diğer hesabın (maceraperest34@gmail.com ) aktif olduğu konusundan haberim yoktu,
Aktif olarak kullanmadığım (maceraperest34@gmail.com ) hesabıma bağlı adsense hesabının kapatılması ve aktif kullandığım mounthman34@gmail.com adresime bağlı adsense hesabının aktif hale gelmesi konusunda sizden yardım istiyorum.
Teşekkürler...

seyyahaile

Üye
Üye
12 Tem 2020
7
0
1
Farklı isim anne baba kardeş arkadaş gibi farklı tel farklı bilgisayar wifi adres de akraba komşu falan yazabilirsin ben kendi adresimi yazdım sorun olmadı sorunun çözülür dostum zaman kaybetme. diğer işi çözemezsin bu aralar.
Merhaba nasıl yapacağım?bilgisayardan pek anlamıyorum lütfen nasıl yapacağımı ve hangi hesaba ne şekilde yazacağımı daha detaylı bir şekilde yazabilirmisiniz?
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Yada telefon numaranız varsa Whatsap üzerinden de olabilir tekrar teşekkür ederim.

seyyahaile

Üye
Üye
12 Tem 2020
7
0
1
Merhaba nasıl yapacağım?bilgisayardan pek anlamıyorum lütfen nasıl yapacağımı ve hangi hesaba ne şekilde yazacağımı daha detaylı bir şekilde yazabilirmisiniz?
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Yada telefon numaranız varsa Whatsap üzerinden de olabilir tekrar teşekkür ederim.
Bu şekilde kullanmadığım adsense hesabını kapatmışmı oluyorum?

Ekli dosyalar

• DF90CFA2-DF85-473A-85D2-E1B07DFF7D8F.jpeg
    DF90CFA2-DF85-473A-85D2-E1B07DFF7D8F.jpeg
    150.7 KB · Görüntüleme: 3
  • 6C79DE58-E41A-4EFF-995B-044D06BDC5A7.jpeg
    6C79DE58-E41A-4EFF-995B-044D06BDC5A7.jpeg
    487.6 KB · Görüntüleme: 3

seyyahaile

Üye
Üye
12 Tem 2020
7
0
1
Bu şekilde kullanmadığım adsense hesabım kapanmışmı oluyor?
Aktif kullandığım hesabım İçin tekrar başvuru yapabilirmiyim.

Ekli dosyalar

• A28F8711-10BA-44D9-9C1C-DB0524E4536E.png
    A28F8711-10BA-44D9-9C1C-DB0524E4536E.png
    125.4 KB · Görüntüleme: 2

seyyahaile

Üye
Üye
12 Tem 2020
7
0
1
Kullanmadığım kanalıda tamamen sildim tüm içerikler dahil şimdi aktif kullandığım hesap için tekrar başvurabilirmiyim?

Denizli

Üye
Üye
8 Tem 2020
4
0
3
Kullanmadığım kanalıda tamamen sildim tüm içerikler dahil şimdi aktif kullandığım hesap için tekrar başvurabilirmiyim?
evet silinmiş ama sistemler bir süre daha algılıyor bir iki aya silinir. artık aynı bilgiler ile başvurmayın bir süre. bilgisayardan çok iyi anlamak gerekmiyor. sadece kendi bilgisayarınızla başvurup çift adsense sorunu aldıysanız bir daha ordan basvurmayın demek istedim. başkası adına da başvursanız yine hata alıcaksınız. o yuzden işiniz acilse farklı bir bilgisayardan bir yakınınız adına anneniz babanız gibi gmail açıp adsense başvururken onun teli yazarak adsenseye başvurabilirsiniz. daha önce adsenseye başvurmamış bir isim ve telefon demek istiyorum. adresinizi de değiştirebilirsiniz komsuyu yazıp onaydan sonra düzeltirsiniz. kendi bilgisayar ve internet bağlantısı dışında mesela internet cafe gibi bir yerden işlemini yapabilirsin.