'Diğer Hesabınızı Kapatın' uyarısı alıyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

recepbekirgrbz9

Üye
Üye
13 Ağu 2020
4
0
1
Merhabalar. Bir Adsense hesabı açtım etkinleşmesi için bekledim ama diğer hesabınızı kapatın uyarısı alıyorum Diğer hesabın ne oldugunu bilmiyorum. Daha önceden

kullanıp kapattıgım farklı bir blogger hesabında ve farklı bir adres ile bir adsense hesabım vardı ve o adsense hesabına bağlı blogger kapatıldığı için o adsense

hesabını kapatmıştım. Yeni hesabımın o hesapla hiçbir bağlantısı yok sadece cep telefon numaram aynı. Şu an

sadece recepbekirgrbz9@gmail.com hesabım var ve etkinleştirilmesi için sizden yardım istiyorum Diğer hesabınızı kapatın diyor ama farklı bir hesap açmadım ve o hesabın ne olduğunu bilmiyorum.

recepbekirgrbz9

Üye
Üye
13 Ağu 2020
4
0
1
Bu makalelerin neredeyse hepsini okudum uygulamaya çalıştım ve olmadı ben bu hatayı yıllardır alıyorum ve bıktım yine bir site açıp denemek istedim ve bu seferde olmadı lütfen yardımcı olun.

recepbekirgrbz9

Üye
Üye
13 Ağu 2020
4
0
1
Bir mesaj gönderip o hesabımı silinmesini rica ettiğim zaman o hesabın silindiğini ve istediğim gmail adresini kullanabildigimi söylediler siz bunu yapamiyormusunuz

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
  • Sevdim
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Doğukan Demir

Google Diamond Product Expert
Destek Ekibi
8 Mar 2019
620
476
63
İstanbul
adsense-turkce.blogspot.com
Merhaba,

Size tavsiyem; bir yakınınız adına, yakınınıza ait telefon (daha önce adsense hesap doğrulamasında kullanılmamış) numarası ile doğrulama yaparak yeni bir hesap oluşturmanız doğrultusunda olacaktır. Tüm sorumluluğun yakınınıza ait olacağını unutmayın.

Saygılarımla,
Doğukan

• Sevdim
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ