Diğer hesabınızı kapatın' uyarısı alıyorum

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Djsero

Üye
Üye
28 Ağu 2020
7
0
1
Merhabalar bir adsense hesabı açtım ve etkinleştirilmesi için bekledim ama diğer hesabınızı kapatın uyarısı alıyorum diğer hesabın ne olduğunu bilmiyorum daha önceden kullanıp kapattığım farklı bir youtube hesabında ve farklı bir adresle adsense hesabım vardı o adsense hesabına bağlı youtube kapandığı için o adsense hesabını kapatmıştım yeni hesabımla o hesabımın hiçbir bağlantısı yok sadece cep telefonu numaram aynı şuan sadece Yavruozturkserhat1@gmail.com hesabım var ve etkinleştirilmesi için sizden yardım istiyorum diğer hesabı kapatın diyor ama farklı bir hesap açmadım ve o hesabımın ne oldu bilmiyorum

Eren "Antares" Akkuş

Google Platin Ürün Uzmanı
Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
Diğer adsense hesabınıza ulaşmaya çalışın ve o hesabı kapatın. Eğer olmazsa Adsense kişi başına yanlızca 1 hesaba izin verir bu sebeple ikinci hesabınız onaylanmayacaktır. Tavsiyem bir yakınınız adına daha önce onaya gönderilmemiş bir telefon ve mail ile başvurursanız kabul edilecektir lakin unutmayınız sorumluluklar yakınınıza aittir.

Djsero

Üye
Üye
28 Ağu 2020
7
0
1
Nasıl yaani başka bir telefon numarası ile kayıt olmak anlamadım açık konuşurmusunuz rica etsem

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
İki hesabınız bulunmakta ulaşamadığınız hesabı kapatabilirseniz uyarı çıkan hesap aktif olur uygunsa eğer ulaşamadığınız hesabı kapatamazsanız aynı telefon nolu hesap aktif olmaz bu sebeple başka bir daha önce onaya gönderilmemiş telefon no üzeriden açıp hesabınızı aktifleştirebilirsiniz. Eski youtube kanalınızı kapatmışsınız lakin adsense hesabınızı kapatmamışsınız.

Djsero

Üye
Üye
28 Ağu 2020
7
0
1
Ama benim için bir talepte bulunup kapattırma şansızınz var allah rızası için bir talep oluşturup o adsense hesabımı kapattırın çok mağdurum lütfen

Eren "Antares" Akkuş

Banlı Üye
21 Nis 2020
328
205
43
Erzurum
erenakkus.com.tr
Merhabalar,
O hesabı sadece siz kapatabilirsiniz. Google ekipleri ile irtibata geçin ve durumunuzu bildirin . ama bana sorarsanız başka hesap açın