"Diğer hesabınızı kapatın" uyarısı alıyorum.

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

ahmetsadik.varinca

Üye
Üye
28 Ara 2020
4
1
3
Merhabalar,

Youtube'da bir kanal açtım; Abone ve İzlenme süresi kriterleri uygun hale geldiğinde Adsense başvurusu yaptım. Ancak "Diğer hesabınızı kapatın" şeklinde bir uyarı almaktayım. Daha önce bir web sitesi için Adsense hesabı almıştım, ancak site ile birlikte devrettim. Diğer adsense hesabı ile olan bütün bağlantısı kesildi. Telefon numaram ve e-posta adresim aynı herhangi bir değişiklik yoktur. ahmetsadik.varinca@gmail.com e-posta adresi üzerinden tekrar youtube ile adsense hesabı açmam için bana yardımcı olmanızı rica ederim.
Teşekkürler,
Saygılarımla.

Tamer Arbak

Destek Ekibi
Destek Ekibi
10 Nis 2018
113
73
28
43
Daha önce pin kodu alarak hesabınızı onayladıysanız, sonsuza kadar yeni bir hesap açmanıza izin verilmez.
Eski hesabınızı onaylamadan devrettiyseniz, aynı e-posta ile yeni bir hesap açamazsınız.
Yeni bir e-posta ile yeni bir google hesabı açarak başvuru yapmanız gerekir.

ahmetsadik.varinca

Üye
Üye
28 Ara 2020
4
1
3
Hocam öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Daha önce bir PIN aldığım. Ancak şuan kullandığım e-posta adresi ile değil. Ancak yine de aynı hatayı alıyorum. Ne olur ne olmaz diye yeni bir e-posta adresi açarak tekrar başvuruda bulundum ancak tekrar aynı hata ile karşılaşıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz? ne yapmalıyım ahmetsadik.varinca@gmail.com adresi üzerinden bir PIN almadım ben. bu hesapla ilişkili adsense hesabını kaldıramaz mıyız?

ahmetsadik.varinca

Üye
Üye
28 Ara 2020
4
1
3
Daha önce youtube'da reklam verdiğim için bir ödeme planı görünüyor. Ve biraz araştırdıktan sonra bu e-posta adresimle herhangi bir PIN almadığımı gördüm. Sadece farklı mail adresleri ile alınmış iki adet adsense hesabına yönetici olarak atanmıştı daha sonra silindi. Şimdi ödeme planını kapatmak istediğimde

Ödemeler profili kapatma hatası​

• Etkin abonelikleriniz veya hizmetleriniz var. Ödeme profilinizi kapatmak için önce bunları kapatmanız gerekir.
şeklinde bir hata almaktayım.

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü 1.jpg
    Ekran Görüntüsü 1.jpg
    94.5 KB · Görüntüleme: 2
  • Ekran Görüntüsü 2.jpg
    Ekran Görüntüsü 2.jpg
    95.1 KB · Görüntüleme: 2
  • Ekran Görüntüsü 3.jpg
    Ekran Görüntüsü 3.jpg
    74.7 KB · Görüntüleme: 2

Tamer Arbak

Destek Ekibi
Destek Ekibi
10 Nis 2018
113
73
28
43
Hocam öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Daha önce bir PIN aldığım. Ancak şuan kullandığım e-posta adresi ile değil. Ancak yine de aynı hatayı alıyorum. Ne olur ne olmaz diye yeni bir e-posta adresi açarak tekrar başvuruda bulundum ancak tekrar aynı hata ile karşılaşıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz? ne yapmalıyım ahmetsadik.varinca@gmail.com adresi üzerinden bir PIN almadım ben. bu hesapla ilişkili adsense hesabını kaldıramaz mıyız?
Daha önce pin onayı aldıysanız, kendi adınıza yeni bir adsense hesabı açmanız mümkün değil.
Buna asla izin verilmez.
Ailenizden birinin üzerine açmayı deneyin. Banka hesabının da onun üzerine olması gerekiyor.
Bunun başka yolu yok.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ