Diğer Hesap

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Ramazan Yürekli

Üye
Üye
13 Ara 2019
12
2
3
Merhabalar. Bir adsense hesabı açtım etkinleştirilmesini bekledim ama diğer hesabınızı kapatın uyarısı alıyorum. Diğer hesabımın ne olduğunu bulamıyorum ve kapatamadım. Bana gelen gmail de 0Aliyurekli09@gmail.com hesabından açtığınız başka bir hesap daha var olduğu yazıyor fakat o hesabın ne olduğunu bilmiyorum kapatmış olabilirim. Bu Sorunu Nasıl Çözeceğim . Diğer Hesabım Neyse Onun Kapanmasını Ve şimdiki Açtığım hesabın etkinleşmesini isterim.

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Merhaba,

Kullandığınız veya kullanmadığınız Google Hesabınız varsa hepsini kontrol etmeniz gerekir. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları takip edin.
Google Chrome tarayıcısı üzerinden Oturum Açın ve Adsense sitesine girin ve tekrar Oturum Açın eğer Adsense hesabınız mevcutsa otomatik Adsense paneline yönlendirecektir. Bu sadece test etmek amaçlıdır sonuçları bana bildirin.

Saygılarımla,
Sezgin

Ramazan Yürekli

Üye
Üye
13 Ara 2019
12
2
3
Oturum Aça Bastıktan Sonra Yine Aynı Diğer hesabını kapat uyarısı geliyor Siz İlgili Birime Kapatılması için istekte bulunamaz mısınız ? Kullanmak İstediğim Hesap : pub-3488290860918046
Diğerleri İptal Edilsin ..

Ekli dosyalar

• Ss.png
    Ss.png
    102 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:

Sezgin GÜLER

Google Gold Product Expert
Destek Ekibi
Aileniz adına Adsense hesabı alabilirsiniz.
Ancak YouTube kanalı da ailenizin üzerine olması gerekir ancak anlaşıldığı gibi bu durum biraz zor site olmuş olsaydı daha kolaylık olurdu. :)
Şimdi YouTube ile Adsense arasındaki bağlantıyı pek bilgim olmadığı için yanlış yönlendirme yapmak istemem ama yine de Adsense Topluluğuna sorarsanız daha fazla bilgi alabilir, yardımcı olabilirler.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ

Ramazan Yürekli

Üye
Üye
13 Ara 2019
12
2
3
Teşekürler Adsense Topluluğuna pub-3488290860918046 hesabım hariç Diğer Hesabımın Kapatılmasını istediğimimi söylemem gerek