Dikkat edilmesi gerekiyor - Adsense program politikaları

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

ZahirHan

Üye
Üye
7 Kas 2020
14
9
3
Öncelikle @Eren Akkuş'a değerli katkılarından dolayı teşekkür ederim.

Sitenizi inceledim ve aşağıdaki noktaların düzeltilmesi gerektiğini size bildirmek isterim:

• Header (Üst Gezinme) alanında bulunan menüye kendi kategorilerinizi ve bağlantılarınızı yerleştirin.
    • Tema reklamı ve geçersiz kategori bağlantıları bulunmaktadır. Bu alana kendi bağlantılarınızı (Ana Sayfanız, İletişim Sayfanız, Kategorileriniz vb.) eklemelisiniz.
  • Bir Footer (Alt Gezinme) alanı oluşturup orada kısa bir tanıtımla yine site içi bağlantılarınızı eklemelisiniz.
    • Aşağıda belirttiğim sayfaları da burada göstermelisiniz.
  • Hakkımızda, Bize Ulaşın, Gizlilik ve Çerez Politikası sayfalarını oluşturmalısınız.
    • Google bu konuda hassastır. Kullanıcıların bir herhangi bir durum oluşması halinde size ulaşılabilmesini ister.
  • Sitenize SSL sertifikası kurmanız önerimdir.
  • Robots.txt dosyanızı düzenlemelisiniz.
    • Robots.txt dosyanızda ciddi bir hata bulunmaktadır. Bu hata sitenizin indexlenmesine engel olmaktadır. Siteniz botlar tarafından taranamadığı için AdSense'nin botları direkt olarak red vermektedir.
  • İçerikleriniz özgün olmalıdır.
    • İçeriklerinizi kontrol etmedim ancak içeriklerinizin özgün olması önemlidir.
Kullandığım tema sebebiyle footer a sadece "son yazılar" ı ekleyebiliyorum. Gizlilik ve bize ulaşın için yeni sayfalar hazırladım. Bu yaptığım doğru mu?

• Beğen
Tepkiler: Yusuf ERGİŞİ