Dikkat edilmesi gerekiyor

Benim Kitabım - İstediğin yaşam şekli için

Renklisin

Üye
Üye
8 Mar 2020
2
0
1
merhaba, Satın almadan önce sitede adsense reklamları ekliydi siteyi satın aldık sitemizi ekledik ayarlarını yaptık onaya gönderdik Dikkat edilmesi gerekiyor sorunu yaşıyorum sitede politika sorunu da yok bi yardımcı olabilecek varmı

Renklisin

Üye
Üye
8 Mar 2020
2
0
1
2020-03-08_12-07-30.png
hazır hale getiriliyor.. yazan yerde Dikkat edilmesi gerekiyor yazıyordu bende incelenmesi için tekrar gönderdim. teşekkür ederim
@Bayram Şenakar
gelen mail
Ekibimiz tarafından incelenen siteniz maalesef şu anda reklam göstermeye hazır değil. Sitenizin reklam gösterebilmesi için düzeltilmesi gereken bazı sorunlar var.​
Daha fazla bilgi için hesabınızdaki "Siteler" sayfasını ziyaret edin.​
Bu yardım makalesinde daha fazla ayrıntı ve uygulama ipuçları bulabilirsiniz.​
Sitenizi inceleyip güncellemenizi öneririz. Bunun ardından, bir inceleme isteği gönderebilirsiniz. Uzmanlarımız sitenizin Program politikalarımıza uygun olup olmadığını inceleyeceği için lütfen tüm sorunları çözdüğünüzden emin olun.​

Son düzenleme:

Bayram ŞENAKAR

Dijital Pazarlama Uzmanı
Üye
23 Ocak 2019
366
375
63
24
Malatya
bayramsenakar.com.tr
Merhabalar,
Sitenizi incelediğimde kurumsal sayfalar dışında bir sorun göremedim.
Öncelikle kullanıcıların size erişeceği alan Künye bölümünde olabilir, sorun yok. Ancak iletişim sayfasında da olması gerekiyor.
İkinci olarak: Künye sayfanızda bulunan İngilizce metinli gizlilik politikası, gereksiz olarak duruyor orada.
Üçüncü olarak: Künye sayfanızda boş mevkiler bulunuyor. Bu mevkileri oluşturduğunuzda eklemeniz önerilir.
Dördüncü olarak: Hakkımızda metni bulunmamakta, ayrı olarak oluşturmanız önerilir.
Beşinci olarak: İletişim sayfasında bir iletişim formu olması isabet olacaktır.
Altıncı ve son olarak: Footer alanı doldurulmalı ve kurumsal sayfalar (isteğe bağlıdır ancak önerimdir) footer alanına eklenmeli.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Atay